Aija Andrejeva atklāti par to, kādēļ izšķīrusies no vīra (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

​Pašmāju dziedātāja Aija Andrejeva (33) pirms trīs gadiem izšķīrās no vīra un tagad savu dzīvi sākusi no jauna. Par šo lūzuma punkti viņa atklāti pastāstīja intervijā ar žurnālu “Santa”.

“Tagad atskatoties, negribas sev atzīties, ka laikam mīlestību sajaucu ar drošības izjūtu. Bet neviens jau tavā ceļā nenonāk tāpat vien... Tolaik mīlestības definīcija man bija – drošība. Bet mēs pavisam nemanāmi viens no otra aizplūdām, nemanāmi katrs sākām darīt savas lietas – viņš pa Valmieru, es Rīgu. Mūsu attiecības kļuva savstarpēji neieinteresētas. Mēģinājām par to runāt, taču nesapratām viens otru.

Apjēdzu, ka jāstrādā pašai ar sevi, citādi aiziešu bojā.

Atceros brīdi, kad biju Amerikā pie mammas. Nevaru to izskaidrot ar prātu, bet tur pēkšņi gluži fiziski sajutu – kaut kas manā dzīvē notiek ļoti nepareizi. Sēžam ar mammu laukā uz lievenīša, un es saku: "Mammu, jūtu, ka ir divi varianti: vai nu palieku un mokos, un dedzinu sevi šajās attiecībās, vai arī lecu bezdibenī, nezinot, kur kritīšu, – ar galvu asfaltā vai uz batuta… Bet labāk dzīvoju dzīvu dzīvi, nevis shēmotu. Labāk dzīvoju mīlestībā, kaut arī shēma sabrūk." Tolaik vēl pat nezināju, kur mani aizvedīs šī doma par mīlestību,” atklāja dziedātāja, kura pašlaik ir kopā ar "The Sound Poets" solistu Jāni Aišpuru, kurš nesen aizgāja no ģimenes.

Viņa pastāstīja, ka mīļotais šo lēmumu pieņēmis vēl pirms romāna sākuma: “Kā bija patiesībā, zinu tikai es un Jānis, un mani tuvākie cilvēki. Tas nenotika strauji, kā raksta medijos un kā cilvēki savā prātā fantazē.”

Kā jau ziņots, pērn kļuva zināms, ka grupas “The Sound Poets” līderis Jānis Aišpurs vairs nedzīvo kopā ar sievu, interjera dizaineri Madaru Līviņu-Aišpuri, ar kuru bija precējies kopš 2006. gada un kopā audzina divas meitas. Janvārī dzeltenā prese ziņoja, ka Aišpurs un Andrejeva uzsākuši kopdzīvi.

Aija Andrejeva bija precējusies ar uzņēmēju Tomu Bērziņu - abi mija gredzenus 2013. gada vasarā, tomēr abu laulība ilga vien nepilnus trīs gadus.

Šajā pavasarī uztura speciāliste un fitnesa instruktore Justīne Apine nāca klajā ar jaunumiem - viņa ar vīru, uzņēmēju Tomu Bērziņu kļuvuši par vecākiem.

Apine laidusi pasaulē meitiņu. Lai gan mazulītes vārds pagaidām nav zināms, sieviete atklāj, ka atvase nākusi pasaulē 19. martā. 

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu