Lebrons Džeimss: "Lakers" šī starpsezona būs kritiska (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lebrons Džeimss
Lebrons Džeimss Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienībai Losandželosas "Lakers" šī starpsezona būs kritiska, uzskata komandas līderis Lebrons Džeimss.

Pat ar Džeimsu sastāvā "Lakers" jau sesto gadu pēc kārtas nav spējusi kvalificēties NBA izslēgšanas turnīram. Tiesa, komandas izredzes būtiski ietekmēja spēlētāja cirkšņa savainojums, kas viņam liedza izlaist daudz spēļu.

Pašlaik 34 gadus vecais Džeimss pauda gatavību vasarā būt aktīvs, lai palīdzētu "Lakers" klubam piesaistīt augsta kalibra basketbolistus.

"Es nekad neesmu spēlējis fantāzijas līgā, taču būšu tik aktīvs, cik vien nepieciešams, lai šo komandu padarītu labāku. Tieši tādēļ esmu šeit," sarunā ar "Bleacher Report" teica Džeimss. "Esmu ieradies Losandželosā, lai uzvarētu. Skaidrs, ka mums jākļūst labākiem."

"Šajā līgā ir daudz basketbolistu, kuri mums var palīdzēt. Centīšos būt aktīvs un palīdzēt komandai kļūt labākai," neslēpa Džeimss. "Man pašam šī būs kritiska vasara. Skaidrs, ka "Lakers" klubs dzīvos mūžīgi, bet par mani to nevar teikt."

Džeimss uzsvēra, ka vecums nenāk viens, un viņš vēlas uzvarēt jau tagad.

Sagaidāms, ka starpsezonā "Lakers" sastāvs piedzīvos būtiskas izmaiņas, jo uzreiz septiņi basketbolisti plāno kļūt par brīvajiem aģentiem. Tāpat šobrīd nav skaidrības par Lūka Voltona nākotni "Lakers" galvenā trenera amatā. Ticama ir iespēja, ka ar komandu viņš vairs nestrādās.

Sezonas noslēdzošās spēles, kas sportiskā ziņā vairs neko nenozīmē, Džeimss tiek pietaupīts, lai līdz galam savestu kārtībā cirkšņa traumu.

Par NBA čempionu Džeimss kļuvis trīs reizes - 2012., 2013. un 2016.gadā. Šosezon viņš caurmērā katrā no mačiem izcēlās ar 27,4 punktiem, 8,5 atlēkušajām bumbām un 8,3 rezultatīvām piespēlēm.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu