Sestdienas horoskops: 6. aprīlis (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops sestdienai, 6. aprīlim.

AUNS Uz vietas sēdēt nevēlēsies. Tavu prātu aktīvi nodarbinās attiecību jautājumi. Proti, tu kopdzīvē ar otro pusīti vēlēsies veicināt kaislības, krāšņas emocijas. Visticamāk, arī partneris alks ko līdzīgu.

VĒRSIS Mājinieku teikto vari uztvert nedaudz saasināti, pat ja dzirdētais būs absolūta taisnība. Mēģini neļaut vaļu sakāpinātajām emocijām un izlādēt tās neitrālā veidā. Šodien piemērots brīdis kultūras pasākumiem.

DVĪŅI Labprāt atpūtīsies savā nodabā, taču otrā pusīte gribēs vairāk laika pavadīt kopā. Pateicoties savam apķērīgumam, ātri vien atradīsi veidu, kā rast kompromisu starp savām un mīļotā cilvēka vēlmēm.

VĒZIS Iespējams, šonedēļ būsi daudz strādājis un nu beidzot varēsi kaut nedaudz atvilkt elpu, veltīt laiku ģimenei. Īpaši labs kontakts veidosies ar atvasītēm. Saskarsmē ar laulāto var parādīties nelielas nesaprašanās.

LAUVA Tava nostāja, domu gājiens apkārtējiem var būt grūti izprotams. Nav izslēgts, arī pats sajutīsi sevī iekšējas psiholoģiskās pretrunas. Tev ir vērts izrunāties ar kādu uzticamu cilvēku, gūt viņa padomu, atbalstu.

JAUNAVA Pēc rosīgā darba cēliena labprāt atvilksi elpu, pabūsi mājās, izbaudīsi otrās pusītes kompāniju, ļausies mieram un klusumam. Dienas otrajā pusē tevi var pārņemt filozofisks noskaņojums.

SVARI Savās šā brīža vēlmēs būsi svārstīgs. Lai labāk apzinātos, ko vēlies darīt šodien, uzklausi otrās pusītes ieteikumus. Ja iespējams, atturies no lielveikala apmeklējuma, jo tas var radīt neparedzētus tēriņus.

SKORPIONS Tavai pacietībai zināmus pārbaudījumus var radīt otrā pusīte, ar saviem untumiem un garastāvokļa maiņām. Ja rodas iespēja, varbūt šodien labāk atpūties savā nodabā, pievērsies vaļaspriekam.

STRĒLNIEKS Lielāko dienas daļu var nākties veltīt kāda solījuma izpildei. Taču par paveikto pēc tam izjutīsi patiesu gandarījumu un atvieglojumu. Dienas izskaņā vēlēsies būt kopā ar mīļoto.

MEŽĀZIS Kaut arī būsi visu smalki izplānojis, tomēr cerēto var būt grūti realizēt, jo tam traucēs no tevis neatkarīgi ārējie apstākļi. Nedusmojies par neveiksmi, labāk centies pēc iespējas pielāgoties situācijai.

ŪDENSVĪRS Tevī var parādīties neliels niķis iesākt kādu lietu, bet nepabeigt to. Šodien vajadzētu būt apdomīgākam ar dotajiem solījumiem, kā arī atturēties risināt naudas lietas. Velti vairāk laika savām atvasītēm.

ZIVIS Aktīvi darbosies pa māju, lielāko uzmanību veltīsi saimnieciskajiem pienākumiem. Vari droši atsvaidzināt sava mājokļa interjeru. Vēlams iesaistīt atvasītes savās aktivitātēs.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu