Svētdienas horoskops: 7. aprīlis (2)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/domiketu/

Horoskops svētdienai, 7. aprīlim.

AUNS Diena var paiet ļoti aktīvās un vienlaikus lustīgās noskaņās, kas nozīmē, ka pašā vakarā būsi noguris ne pa jokam. Šobrīd gūtie iespaidi kalpos kā iedvesma turpmākajiem profesionālajiem aizsākumiem.

VĒRSIS Nav izslēgts, būsi nolēmis apgūt ko jaunu. Par labāko informācijas avotu tev var kalpot plašais internets. Dienas otrajā pusē savu daļu uzmanības vēlēsies saņemt otrā pusīte.

DVĪŅI Vēlēsies likt lietā savas organizatoriskās dotības un radošās spējas. Lielu nozīmi spēlēs līdzīgi domājošu cilvēku klātbūtne, tāpēc aktīvi meklēsi iespējas apmeklēt kādu interešu grupu, klubiņu.

VĒZIS Kāds Vēža zīmes pārstāvis var redzēt zīmīgu sapni, kuram tā vien gribēs rast skaidrojumu. Taču zvaigznes šobrīd neiesaka iedziļināties zemapziņas dzīlēs. Proti, kārotās atbildes drīz radīsies pašas no sevis!

LAUVA Zvaigznes iesaka ieturēt nesteidzīgu dzīves ritmu, atturēties no trakulīgām ballītēm, ļaut nervu sistēmai kā nākas atpūsties! Pavadi vairāk laika kopā ar atvasītēm, tiec skaidrībā par viņu šā brīža aktualitātēm.

JAUNAVA Iespējams, ka abi ar otro pusīti dienu nolemsiet pavadīt katrs savā nodabā. Tev patiesi piemērots būtu sporta kluba apmeklējums. Fiziskas aktivitātes nāks par labu gan garam, gan ķermenim.

SVARI Tuvinieku klātbūtne liks justies patiesi labi un komfortabli. Aktīvākie Svaru zīmes pārstāvji var nolemt sarīkot nelielu mājas ballīti. Savukārt mierīgākie ļausies klusai, ģimeniskai atpūtai!

SKORPIONS Uz apkārt notekošo raudzīsies ar piezemētu un visaptverošu skatienu. Šis ir lielisks brīdis, lai risinātu ģimeniska rakstura jautājumus, sakārtotu savu privāto dzīvi. Vēlams atturēties no grādīgā!

STRĒLNIEKS Tu labprāt izdabāsi mājinieku iegribām, taču pielūko, lai tava labā sirds nesāk viņus izlaist. Šobrīd zvaigznes it visā iesaka ieturēt mērenību un vairāk uzmanības koncentrēt dzīves garīgajām vērtībām.

MEŽĀZIS Vēlams vairāk uzmanības veltīt mīļotajam cilvēkam. Nav svarīgi, vai tās ir ikdienišķas sarunas, nopietnāku jautājumu risināšana, centies būt atvērtāks un pretimnākošāks pret otro pusīti!

ŪDENSVĪRS Šodien labprāt aizmirsīsi par visiem pienākumiem, tai skaitā saimnieciskajiem, un vienkārši ļausies pelnītai atpūtai. Draugu mudināts, varbūt dosies baudīt eksotisku ballīti.

ZIVIS Mājās valdīs mierīga, nesteidzīga, nosvērta gaisotne. Spēsi izrunāt aktuālos jautājumus ar mīļoto, varbūt pat nospraust jaunus nākotnes plānus. Atvasītēm var būt nepieciešams tavs padoms skolas gaitās.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu