Persona, kura uzdevās par 2011. gadā pazudušo Timotiju, melojusi (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP / Scanpix

DNS analīzes atklājušas, ka cilvēks, kurš šonedēļ ASV uzdevās par 2011. gadā pazudušo Timotiju Picenu, ir melojis, vēsta "Associated Press".

Sešus gadus vecais puika pazuda dīvainos apstākļos pēc mātes pašnāvības, un pašlaik viņam būtu 14 gadi.

2011. gadā māte izņēma sešus gadus veco Timotiju Picenu no skolas Ilinoisas štatā, ASV, un aizveda uz zoodārzu un baseinu. Pēc tam sieviete viesnīcā izdarīja pašnāvību.

Atstātajā zīmītē viņa rakstīja, ka ar dēlu viss būšot kārtībā, bet neviens viņu nekad neatradīs.

Trešdien kāds pusaudzis policijai Kentuki stāstīja, ka esot pirms astoņiem gadiem pazudušais Timotijs. Viņš apgalvoja, ka esot aizbēdzis no diviem pieaugušiem vīriešiem.

Likumsargi paziņojuši, ka patiesībā tas bija 23 gadus vecs Ohaio dzīvojošs vīrietis vārdā Braiens Rini.

Štata ieslodzījuma vietu reģistra dati liecina, ka Rini 7. martā tika izlaists no cietuma, kur viņš izcieta sodu par laupīšanu un vandālismu. Viņš iepriekš nonācis policijas redzeslokā saistībā ar vēl citiem pārkāpumiem, piemēram, braukšanu bez autovadītāja apliecības, sabiedriskās kārtības traucēšanu un zādzību.

Ziņas, ka Timotijs tomēr nav atrasts, pazudušā zēna ģimene uzņēmusi smagi - tas ir kā "no jauna izdzīvot dienu", kad viņš pazuda, norāda Timotija tante Kara Džeikobsa.

Zēna vecmāmiņa sacīja, ka Timotija tēvs Džeimss Picens "atkal ir satriekts".

Policijas seržants Bils Roulijs nodēvēja Rini nepatiesos apgalvojumus par "vilšanos" un "veltu cerību došanu" pazudušā Timotija ģimenei.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu