Dāvis Bertāns sekmē "Spurs" uzvaru NBA mačā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns (no kreisās)
Dāvis Bertāns (no kreisās) Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns piektdien iemeta desmit punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā, kamēr viņa pārstāvētā Sanantonio "Spurs" komanda izbraukumā ar rezultātu 129:112 (37:32, 40:26, 28:30, 24:24) pieveica Vašingtonas "Wizards".

Bertāns šajā cīņā laukumā pavadīja 19 minūtes, kuru laikā realizēja abus divpunktniekus, vienu no četriem trejačiem un visus trīs "sodiņus".

Vēl latvieša kontā trīs atlēkušās bumbas, trīs rezultatīvas piespēles, viena kļūda un viena piezīme. Kamēr viņš bija laukumā, "Spurs" iemeta par 15 punktiem vairāk nekā ielaida, kas bija ceturtais labākais rādītājs komandā.

"Spurs" sastāvā rezultatīvākais ar 24 punktiem bija Lamarkuss Oldridžs, kamēr 18 punktus iemeta Rūdijs Gejs, bet 17 punktus pievienoja Braiens Forbss.

Savukārt "Wizards" labā 25 punktus guva Bredlijs Bīls, bet 19 punkti Tomasam Braientam.

"Spurs" šajā mačā izcīnīja pārliecinošu uzvaru, jo jau otrajā ceturtdaļā viesu pārsvars pārsniedza 20 punktus, bet "Wizards" cīņas gaitu mainīt tā arī neizdevās. Bertāns spēlē iesaistījās pirmās ceturtdaļas beigās un ātri vien realizēja savu vienīgo tālmetienu, turklāt pēc tam trīs reizes bija precīzs arī no soda metiena līnijas, kas Sanantonio vienībai ļāva izvirzīties vadībā ar 32:30. Pēc tam "Wizards" vadību tā arī vairs neatguva.

Ceturtajā ceturtdaļā, kad "Spurs" uzvaru bija jau nodrošinājusi, Bertāns iemeta vēl divus divpunktu metienus.

"Spurs" ar 46 uzvarām 80 spēlēs ir Rietumu konferences astotajā vietā un ir nodrošinājusi dalību izslēgšanas turnīrā, kamēr "Wizards" ar 32 panākumiem 80 mačos ir 11.pozīcijā Austrumos.

Nākamo spēli "Spurs" aizvadīs svētdien, kad viesosies pie Klīvlendas "Cavaliers".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu