Dairim Bertānam viens precīzs tālmetiens ''Pelicans'' zaudējumā pagarinājumā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dairis Bertāns
Dairis Bertāns Foto: www.nba.com/pelicans

Latviešu basketbolists Dairis Bertāns piektdien izcēlās ar vienu precīzu tālmetienu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā, kamēr viņa pārstāvētā Ņūorleānas "Pelicans" izbraukumā ar rezultātu 126:133 (38:31, 38:34, 23:31, 18:21, 9:16) pagarinājumā piekāpās Fīniksas "Suns".

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 14 minūtes, kuru laikā guva trīs punktus, jo iemeta vienu no trim trejačiem, kamēr vienīgais divpunktnieks lidoja grozam secen. Vēl latvieša kontā viena atlēkusī bumba un divas rezultatīvas piespēles.

Kamēr Bertāns bija laukumā, "Pelicans" iemeta par diviem punktiem vairāk nekā ielaida, kas bija ceturtais labākais rādītājs vienībā.

"Pelicans" labā ar 31 punktu un 14 atlēkušajām bumbām šajā cīņā izcēlās Džūliuss Rendls, kamēr 24 punktus pievienoja Īans Klārks.

Savukārt "Suns" rindās ar 35 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām atzīmējās Džošs Džeksons, kamēr 28 punkti Džamalam Kroufordam.

Pamatlaika lielāko daļu vadībā atradās "Pelicans", bet 22 sekundes pirms pamatlaika beigām ar tehniskās piezīmes soda metienu 117:117 panāca Klārks. Pēdējās sekundēs rezultāts vairs nemainījās, bet pagarinājumā pārāki bija "Suns" basketbolisti.

Bertāns vienīgos punktus guva neilgi pēc iesaistīšanās spēlē līdz ar otrās ceturtdaļas sākumu.

"Pelicans" ar 32 uzvarām 80 spēlēs Rietumu konferencē ir 13.vietā, kamēr "Suns" ar 19 panākumiem ir pēdējā starp 15 komandām.

Nākamo maču "Pelicans" aizvadīs svētdien, kad viesosies pie Sakramento "Kings".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu