"Liverpool" futbolisti atgriežas premjerlīgas kopvērtējuma galvgalī

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mohameds Salāhs
Mohameds Salāhs Foto: Reuters/ScanPix

"Liverpool" futbolisti piektdien atgriezās Anglijas premjerlīgas kopvērtējuma vadībā.

"Liverpool" piektdien izbraukumā ar rezultātu 3:1 (1:1) apspēlēja "Southampton".

Viesiem no Liverpūles šis mačs gan nebija no vienkāršajiem, jo devītajā minūtē "Southampton" vienību vadībā izvirzīja Šeins Longs, tomēr 36.minūtē Nabī Keita pēc centrējuma panāca 1:1.

Pēcāk rezultāts nemainījās līdz pat spēles izskaņai, kad 80.minūtē lielisku reidu uz pretinieku vārtiem veica Mohameds Salāhs, kurš tādējādi vadībā izvirzīja jau "Liverpool", bet 86.minūtē Džordans Hendersons pielika punktu šim mačam.

Šī uzvara ļāvusi "Liverpool" atgriezties kopvērtējuma pirmajā vietā, tomēr Mančestras "City", kas atpaliek par diviem punktiem, ir aizvadījusi par spēli mazāk.

Piektdienas mačā Salāhs pārtrauca savu astoņu spēļu "sauso" sēriju, bet "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops uzsvēra, ka nekad nav šaubījies par ēģiptieti.

"Man nekad nav bijis šaubu, ka manis vadītajā vienībā spēlē lielisks futbolists. Salāhs "Liverpool" sastāvā tagad ir guvis jau 50 vārtus, kas ir neticams rādītājs. Viņš ir ļoti stabils," uzskata Klops.

Premjerlīgas kopvērtējuma vadībā esošā "Liverpool" guvusi 82 punktus 33 spēlēs, kamēr Mančestras "City" ir 80 punkti 32 cīņās.

Trešo vietu ar 64 punktiem ieņem Totenhemas "Hotspur", no kuras par punktu atpaliek citas Londonas vienības "Arsenal" un "Chelsea", kas aizvadījušas attiecīgi 31 un 32 spēles.

Pirmo sešinieku ar 61 punktu 32 mačos tikmēr noslēdz Mančestras "United".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu