Mālmanis palīdz Seviljas "Real Betis Energia Plus" atgriezties ACB čempionātā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rinalds Mālmanis
Rinalds Mālmanis Foto: Real Betis Energía Plus/Facebook

Talantīgais latviešu basketbolists Rinalds Mālmanis piektdien palīdzēja Seviljas "Real Betis Energia Plus" komandai nodrošināt atgriešanos Spānijas augstākajā basketbola līgā (ACB).

Spānijas otrās līgas jeb "LEB Oro" mačā "Real Betis Energia Plus" piektdien izbraukumā ar 86:66 (22:20, 20:10, 20:13, 24:23) apspēlēja Madrides "Real Canoe", kas jau četras kārtas pirms turnīra beigām garantējis Seviljas klubam uzvaru čempionātā un iespēju nākamsezon atkal spēlēt ACB.

Mālmanis šajā mačā desmit minūtēs guva piecus punktus un izcīnīja sešas atlēkušās bumbas.

Pašlaik 22 gadus vecais Mālmanis šosezon "LEB Oro" turnīrā vidēji mačā iemetis 4,8 punktus un izcīnījis 2,4 atlēkušās bumbas.

Mālmanis Seviljas vienībai pievienojās pērnvasar, kad pārnāca no ACB kluba Vitorijas "Kirolbet Baskonia", kuras rindās paguva uzspēlēt arī ULEB Eirolīgā. Viņš "Real Betis Energia Plus" komandai pievienojās uz divām sezonām. Pirms tam tā bija zaudējusi vietu ACB čempionātā.

Savulaik šajā Seviljas klubā skolojās arī latviešu basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu