Skaidrā prātā bail sēsties pie stūres. Kāda sieviete Jelgavā trīs promiļu reibumā mācās vadīt auto (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Autovadītāja. Ilustratīvs attēls.
Autovadītāja. Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Kāda 35 gadus veca sieviete Jelgavā bija nolēmusi ar paziņas palīdzību iemācīties vadīt automašīnu. Lai būtu drosme sēsties pie auto stūres, sievietei esot bijis jāiedzer, vēstīts raidījumā "Degpunktā".

Sieviete sēdusies pie auto stūres vairāk nekā trīs promiļu lielā reibumā.

Arī vīrietis, kurš treniņa nolūkos aizdevis savu spēkratu un sēdies pasažieru sēdeklī, lai pamācītu braukt, esot bijis manāmi iedzēris, vēstījis raidījums.

Pāris, būdami alkohola reibumā, cerējuši neviena nepamanīti pabraukāties ar automašīnu uz kāda nomaļa ceļa Jelgavā, Filozofu ielā.

Kaimiņi, pamanījuši šo "mācību" auto un tajā sēdošos, izsaukuši policiju.

Ieradušies notikuma vietā, policisti apturējuši automašīnu. No tās izkāpusi sieviete manāmā alkohola reibumā, savukārt blakussēdētājs tajā pašā brīdī izkāpis no automašīnas un devies sēsties autovadītāja sēdeklī.

Vīrietis tā rīkojies, jo apzinājies, ka pie stūres sēdošā sieviete nav ne ieguvusi autovadītāja apliecību, ne esot skaidrā prātā.

Viņš pēc tam esot mēģinājis bēgt, taču ātri vien tika ievietots policijas mikroautobusa aizturēšanas nodalījumā.

Lai aizturētu sievieti, kura vadīja automašīnu, inspektoriem nācies pielietot spēku, jo viņa ne par ko nevēlējās sadarboties, vēstīja "Degpunktā".

Pēc kāda brīža sieviete nedaudz nomierinājusies un policistiem paskaidrojusi, kāpēc tik neapdomīgi rīkojusies.

Sieviete skaidrojusi, ka vīrietis viņai mācījis vadīt automašīnu, jo skaidrā prātā viņai esot bail braukt.

Autovadītājai esot konstatēts vairāk nekā trīs promiļu stiprs reibums. Par notikušo uzsākts kriminālprocess, un vainīgā sieviete nodota kriminālvajāšanā, vēstīts raidījumā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu