Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Orgasms trīs minūtēs? Orālā seksa ceļvedis - Kivina metode (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Veikt patīkamu orālo seksu kādam, kuram ir vagīna, nebūt nav vienkārši - reizēm tas pat ir biedējoši sarežģīti. Katras sievietes ķermenis ir atšķirīgs, un tas, kas der vienai, var nepatikt citai, raksta portāls "Cosmopolitan".

Kā izrādās, ir kāda efektīva orāla seksa metode, par ko vietnes "Reddit" lietotāji sākuši diskutēt virtuālajā vidē. Kāds lietotājs raksta: "Man vienmēr paticis sniegt orālo seksu savām partnerēm - bieži vien tas "beidzas ar labiem rezultātiem", taču pēdējā laikā manas ierastās tehnikas uz sievu vairs nestrādā. Tas darbojas kā laba priekšspēle, bet man tomēr gribas sniegt orgasmu!"

"Tāpēc nesen es sāku meklēt informāciju par šo tēmu un ieraudzīju jēdzienu "Kivina metode". Daudzi norādīja, ka tā ir ļoti efektīva un sniedzot vēlamo rezultātu pāris minūšu laikā," raksta "Reddit" lietotājs.

Kā ātri un efektīvi sniegt orgasmu savai partnerei? Komentē Anabella Naita, seksoloģe un attiecību konsultante.

Kas ir Kivina metode?

"Kivina metode ir lielisks veids, kā sniegt orālo seksu," stāsta Naita. "Esmu dzirdējusi labas atsauksmes - orgasmu iespējams sasniegt trīs minūtēs un tas ir intensīvāks."

"Pirmais noteikums - vīrietim partnerei jāatrodas nevis starp kājām, bet gan pie sāna. Rādītājpirksts un īkšķis jānovieto klitoram abās pusēs, lai to "paceltu" un turētu vienā vietā. Pēc tam ar mēli jāveic kustības no augšas uz leju - tādā veidā tiks stimulēta plašāka zona ap klitoru.

Un laizīt ieteicams nevis tieši klitoru, bet nedaudz virs tā - daļu, kas to it kā pārsedz," māca seksoloģe.

Kā uzsver Anabella, partnera ķermeņa un pirkstu izvietojums ir ļoti svarīgs: "Vislabāk atrasties virs, nevis zem augšstilbiem. Ja ar vienu roku tiek atsegts klitors, tad otras rokas rādītājpirksts jānovieto zonā starp maksti un tūpli, lai sajustu muskuļu kontrakcijas. Brīdī, kad partnere tuvojas orgasmam, ar mēli var sākt pieskarties pašam klitoram."

"Kā jau katrā orālā seksa metodē, svarīgi saglabāt vienmērīgu tempu un spiedienu.

Pat ja ar Kivina metodi neizdodas sasniegt orgasmu trīs minūšu laikā, to tāpat ir vērts mēģināt atkal un atkal. Tas iedrošina uz eksperimentiem gultā un stimulē erogēnās zonas," atklāj attiecību konsultante Naita.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu