Kurucs gūst 11 punktus uzvarā pret NBA līdervienību (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: EPA/Scanpix

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs sestdien palīdzēja Bruklinas "Nets" komandai izcīnīt svarīgu uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārajā čempionātā pār līgas līdervienību Milvoki "Bucks".

"Nets" izbraukumā ar rezultātu 133:128 (34:26, 32:39, 42:31, 25:32) pārspēja "Bucks", krietni palielinot savas izredzes iekļūt NBA izslēgšanas spēļu turnīrā. Bruklinas komandas iepriekšējās piecās spēlēs cieta četrus zaudējumus.

Kurucs laukumā devās starta pieciniekā, kopumā nospēlēja 24 minūtes, kuru laikā viņš guva 11 punktus (divpunktu metieni 1/3, trīspunktu metieni 3/11, soda metieni 0/1).

Latvijas basketbolists izcīnīja 5 atlēkušās bumbas, veica 3 rezultatīvas piespēles, pieļāva 1 kļūdu, saņēma 3 piezīmes un spēli pabeidza ar +1 rādītāju, proti - "Nets" iemeta par 1 punktu vairāk nekā pretinieki, kamēr laukumā atradās Kurucs.

"Nets" sastāvā rezultatīvākais bija D'Endželo Rasels, kurš guva 25 punktus un veica 10 rezultatīvas piespēles, Keriss Leverts pievienoja 24 punktus, bet 16 iemeta Džereds Dadlijs.

"Bucks" rindās Ēriks Bledso guva 33 punktus un izpildīja 11 rezultatīvas piespēles, bet 24 punktus sakrāja Kriss Midltons.

Milvoki vienībai šajā mačā kājas muskuļa traumas dēļ nepalīdzēja grieķis Jannis Adetokunbo, kurš ir viens no galvenajiem pretendentiem uz sezonas MVP jeb vērtīgākā spēlētāja balvu.

"Nets" komanda patlaban ar 40 uzvarām un 40 zaudējumiem ieņem 6. vietu Austrumu konferences turnīra tabulā. Tāda pati bilance ir arī Orlando "Magic" vienībai, bet par vienu uzvaru mazāk ir Detroitas "Pistons".

Austrumu konferencē cerības iekļūt izslēgšanas spēļu turnīrā teorētiski saglabā arī Maiami "Heat" (38-41) un Šarlotas "Hornets" (37-42).

"Bucks" komanda, kas ir nodrošinājusi uzvaru NBA regulārajā čempionātā, ar bilanci 59-21 ir Austrumu konferences un visas līgas līdere.

Kuruca pārstāvētajai "Nets" komandai NBA regulārā čempionāta noslēgumā atlikušas vēl divas spēles - izbraukumā pret Indiānas "Pacers" un savā laukumā pret Maiami "Heat".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu