Ostapenko Bogotas turnīra ievadā tiksies ar kādu no kvalifikācijas veiksminiecēm

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas sieviešu tenisa otrā rakete Aļona Ostapenko Bogotas "International" turnīra pirmajā kārtā tiksies ar kādu no kvalifikāciju pārvarējušajām tenisistēm.

Planētas 31.rakete Ostapenko šajā turnīrā izlikta ar pirmo numuru.

Šajā nedēļā viņa pirmo reizi kādā no turnīriem uzvarēja divus mačus, apstādamās Čārlstonas WTA "Premier" sacensību trešajā kārtā jeb astotdaļfinālā.

Ostapenko pagaidām šī sezona nav bijusi pārāk sekmīga, jo viņa turnīros līdz Čārlstonas sacensībām nebija spējusi uzvarēt vairāk par vienu maču, kamēr kopumā Latvijas sportiste šosezon WTA tūrē guvusi tikai piecas uzvaras un piedzīvojusi deviņus zaudējumus.

Ostapenko šī būs debija turnīrā Bogotā.

Pārvarot pirmo kārtu, otrajā viņu sagaidīs šveiciete Konī Perrina (WTA 144.) vai rīkotāju speciālo ielūgumu saņēmusī mājiniece Marija Kamila Osorio-Serano (WTA 434.).

Tikmēr Latvijas vadošie tenisisti dāmu un vīru konkurencē Anastasija Sevastova un Ernests Gulbis nav atrodami starp nākamajā nedēļā gaidāmo turnīru dalībniekiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu