Princis Viljams "ēnojis" Lielbritānijas slepenos dienestus (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Princis Viljams
Princis Viljams Foto: SIPA/Scanpix

Princis Viljams trīs nedēļas "ēnojis" Lielbritānijas slepeno dienestu un izlūkdienestu darbiniekus, lai labāk izprastu šo aģentūru darbu, svētdien paziņojusi Kensigtonas pils.

Viljams pavadīja laiku Lielbritānijas iekšējās izlūkošanas dienestā MI5, izlūkdienestā M16 un elektroniskās izlūkošanas aģentūrā GCHQ.

Kensigtonas pils atklāja, ka princis pabeidzis savu viesošanos GCHQ sestdien.

"Pavadīt laiku mūsu drošības un izlūkdienestos, uzzināt vairāk par nozīmīgo devumu, ko tie sniedz mūsu nacionālajai drošībai, bija patiesi pazemīga pieredze," sacīja Viljams.

Viņš norādīja, ka darbinieki šajās aģentūrās "strādā slepenībā, bieži pat nevar pastāstīt savām ģimenēm un draugiem par to, ko dara, par stresu, ar ko saskaras".

"Mēs visi esam viņiem parādā dziļu pateicību par sarežģīto un bīstamo darbu, ko viņi veic," uzsvēra Viljams.

GCHQ vadītājs norādīja, ka pie viņiem princis strādājis ļoti cītīgi.

Kensigtonas pils informēja, ka Viljams uzzinājis par riskiem Lielbritānijas nacionālajai drošībai un ekonomikai, kā arī novērojis, kā pretterorismu komandas analizē informāciju un veic izmeklēšanas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu