Kā atbruņot sāncensi, zinot viņas Zodiaka zīmi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Astrologi nereti nāk klajā ar informāciju, ko tie, kuri tic horoskopiem, var izmantot, lai mainītu dažādas dzīves situācijas. Šoreiz vietnē "Cluber" apkopotas mīlas sāncenšu atbruņošanas "metodes". 

Auns

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvi atbruņot nebūšot viegli, pauž astrologi. No citām sievietes - Auni atšķiras ar īpašu asprātību un attapību. Draudi noteikti šīs sievietes neietekmē - viņas tos vienkārši ignorē, bet likumīgā sieva - tas neesot priekšnoteikums, kura priekšā sieviete - Auns apstāsies. Vienīgais šādas sāncenses atbruņošanas veids esot parādīt vīram partneres labās īpašības un to, ka tieši esošā partnere ir taktiskāka nekā sieviete - Auns. 

Vērsis

Ja šīs Zodiaka zīmes sieviete iesaistās cīņā par vīrieti, tas nozīmē, ka viņa patiešām ir iemīlējusies. Īsi romāni nav domāti sievietēm - Vēršiem. Ja vīrietis izvēlējies šīs Zodiaka zīmes pārstāvi, viņa dzīvē, visticamāk, trūkst maiguma un rūpju. To sāncense var izmantot atbruņošanā. 

Dvīņi 

Iziet uz kara takas ar šīs Zodiaka zīmes pārstāvi iespējams tikai tad, ja ir viņas tuvinieku atbalsts. To astrologi min kā vienīgo iespējamo "atbruņošanas" metodi. 

Vēzis

Svarīgi konfliktu ar šīs Zodiaka zīmes pārstāvi padarīt publisku.

Tas nenozīmē, ka apkārt jābūt pūlim - pietiks ar to, ka ieradīsieties sāncenses darbā un atgādināsiet viņai par savu statusu - taču nav vērts izmantot klajus apvainojumus, tie mazinās Jūsu darbības efektivitāti.

Lauva

Šo cīņu uzvarēt nebūs viegli, taču tas ir izdarāms, izmantojot viltu. Jums jāpārliecina Lauva, ka viņai mīļotais īstenībā ir vienaldzīgs un tas, kas tai patiesi ir vajadzīgs, ir brīvība. Šāda attieksme atbruņos Lauvu, jo šī sieviete vadās pēc iespaida, ko rada apkārtējiem - ja attiecības nostādīs kā kaut ko bezvērtīgu, pastāv iespēja, ka viņa tam arī noticēs.

Jaunava

Lai sieviete atgūtu savu vīru no Jaunavas nagiem, viņai atliek vien minimizēt laiku, kuru abi var pavadīt kopā - labs veids. kā to īstenot, ir mainot dzīvesvietu.

Jaunavām nepieciešama kontroles sajūta un bez tās šī sieviete ātri vien atmetīs Jūsu vīrietim ar roku.

Svari

Svaru lielākās bailes ir pazemojums. Lai likvidētu savu sāncensi, sitiet pa tās pašapziņu. Jo stiprāks sitiens, jo lielāka iespēja, ka sāncense vairs nekad neatgriezīsies - te var lieti noderēt stratēģiski veidots publisks sociālo tīklu ieraksts.

Skorpions

Šo sāncensi uzvarēt būs grūti.

Astrologi iesaka nevis cīnīties ar vīru interesējošo sievieti, bet gan mainīties pašai.

Vīrietis to var uztvert ar ziņkāri un greizsirdību, kas dos pietiekamu impulsu, lai varētu viņa interesi pilnībā pievērst sev, liekot aizmirst par sāncenses esamību.

Strēlnieks

Šīs zīmes sāncensei svarīgi justies brīvai - viss, ko atliek izdarīt, ir likt noprast, ka nu visas rūpes par vīru uzguls uz viņas pleciem. Drīz vien viņa pati vēlēsies pārtraukt sakarus.

Mežāzis

Šīs zīmes sāncenses visvairāk interesē nevis jūtas, bet gan materiālais izdevīgums.

Bloķējiet mīļākās pieeju Jūsu vīra līdzekļiem, kontrolējiet viņa tēriņus, un sāncense pazudīs pati.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra zīmes dāmas sapnis ir kļūt par saimnieci. Jums sāncensei jāatgādina, kāds ir Jūsu attiecību statuss un jāpārliecina, ka viņas piedāvātās attiecības vīrietim nekad nenozīmēs tik daudz, cik ģimenes dzīve. Šīs zīmes pārstāve nevarēs samierināties ar "otro vietu", un aizies pati.

Zivs

Zivs zīmes sāncensei ļoti svarīgi ir tas, ko par viņu domā apkārtējie. Šī sāncense par visām varītēm centīsies slēpt visus savus sakarus, tādēļ Jums jādara tieši pretējais - jāpadara šī afēra publiska. Zivs aizpeldēs un vairs nekad neskatīsies atpakaļ.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu