Kristaps Porziņģis atgriezies "Instagram" (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Latviešu basketbolists, Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) basketbolists, kluba Dalasas "Mavericks" spēlētājs Kristaps Porziņģis atgriezies sociālajā vietnē "Instagram".

Tā kā Porziņģim, kurš vietnē atrodams ar lietotājvārdu @kporzee, ir saglabājušās visas fotogrāfijas, kā arī 1,6 miljoni sekotāju, tas nozīmē, ka iepriekš viņš kontu deaktivizēja, nevis izdzēsa pavisam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristaps Porzingis (@kporzee) on

Joprojām nav zināms iemesls, kāpēc 23 gadus vecais Porziņģis šādi rīkojies, tomēr šī rīcība sekojusi pēc izskanējušajām apsūdzībām, ka basketbolists izvarojis 29 gadus vecu sievieti. 

Jau ziņots, ka 23 gadus vecais basketbolists tiek apsūdzēts pirms nedaudz vairāk nekā gada veiktā izvarošanā, tomēr latvieša pārstāvji it kā cietušo sievieti vaino naudas izspiešanā.

Informāciju par apsūdzībām izvarošanā sestdien, 30. martā, publicēja laikraksts "The New York Post", kas jau iepriekš nav vairījies no neviennozīmīgu rakstu publicēšanas tieši Porziņģa sakarā. Medijs ziņoja, ka latvietis pēc liktenīgās pagājušā gada 7. februāra NBA spēles pret Milvoki "Bucks", kurā vēl tā brīža Ņujorkas "Knicks" spēlētājs guva smagu ceļgala savainojumu, uz savu dzīvokli Manhetenā uzaicinājis kaimiņieni un viņu izvarojis. Šādas liecības Ņujorkas policijai sniegusi pati sieviete, bet varasiestādes ir sākušas izmeklēšanu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu