Karalienes Elizabetes mazmeita plāno kāzas ar jauno draugu - multimiljonāru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Princese Beatrise un Edoardo Mapelli Moci
Princese Beatrise un Edoardo Mapelli Moci Foto: PA/Scanpix

Lielbritānijas karalienes Elizabetes II mazmeita, Jorkas princese Beatrise (30), drīz apprecēsies ar savu mīļoto vīrieti, 35 gadus veco multimiljonāru Edoardo Mapelli Moci, ziņo ārvalstu mediji.

Abu kāzas paredzētas šā gada beigās vai 2020. gada sākumā, vien pāris mēnešus pēc tam, kad abi sākuši dzīvot kopā. Edoardo, kurš ir grāfs un nekustamo īpašumu aģents, ievācas pie princeses Beatrises Svētā Džeimsa pilī, kur šobrīd pāris pavada lielāko daļu sava laika.

Princese Beatrise ir prinča Endrū un Sāras Fergusones meita. Pāra attiecības esot sākušās pērnā gada septembrī, taču pirmo reizi abi izgāja sabiedrībā vien pagājušajā mēnesī.

“Viņi ir neticami laimīgi un jau plāno kāzas,” ārvalstu medijiem apstiprināja pāra draugi.

Princese Beatrise strādā par biznesa vadības konsultanti, lielāko daļu sava laika pavadot starp Londonu, Vindzoru un Ņujorku.

Edoardo pagātnē ir attiecības, kurās dzimis dēliņš Vulfijs. Edoardo ir veiksmīgs uzņēmējs. Viņa krusttēvs ir Kristofers Šalē, kas ir bijušā premjera Deivida Kamerona tuvs draugs. Diemžēl Šalē aizgāja aizsaulē, un Edoardo ar princesi Beatrisi 2011. gadā satikās viņa bērēs, ilgu laiku esot vien draugi. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu