Otrdienas horoskops: 9. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Horoskops otrdienai, 9. aprīlim.

AUNS Būsi absolūti pārliecināts, ka zini pareizākos ceļus, risinājumus, taču apkārtējie var būt pavisam citās domās. Šoreiz zvaigznes iesaka ieklausīties pieredzes bagātāku kolēģu ieteikumos, atturēties no spītības.

VĒRSIS Zināmas bažas var sagādāt kāds parādnieks, kurš nekādi nevēlēsies sakārtot savas saistības. Lai atrisinātu nelāgo situāciju, liec lietā sev piemītošo praktiskumu, tālredzību un diplomātiju.

DVĪŅI Tu gribēsi būt lietas kursā par novitātēm savā profesionālajā jomā. Iespējams, pieteiksies kādiem kursiem. Pienākumu būs cik uziet, taču tava apņēmība būs pietiekami nopietna, lai ar visu sekmīgi tiktu galā.

VĒZIS Pateicoties psihologa dotībām, kā arī spējai uzklausīt otru, tu vari iemantot vērtīgus paziņas. Apkārtējiem kalposi par sava veida piemēru. Vari sajust pastiprinātu uzmanību no pretējā dzimuma.

LAUVA Kolēģi būs sajūsmā par tevi. Ar apbrīnojamu vieglumu tiksi galā ar ikdienas situācijām, risināsi dažādas nebūšanas. Ja būs nepieciešams, tu noteikti izpalīdzēsi līdzgaitniekiem ar padomu, morālu atbalstu.

JAUNAVA Piemērots brīdis sabiedriskām aktivitātēm. Var nākties tiešā vai pārnestā nozīmē kāpt uz skatuves vai kā citādi prezentēt ieceres plašākai auditorijai. Vakarpusē iespējams patīkams pārsteigums.

SVARI Centies pēc iespējas laicīgāk saplānot šodien veicamos pienākumus. Darba režīms būs saspringts, taču, ja būsi visu optimāli noorganizējis, noteikti tiksi galā ar to, kas tev darāms.

SKORPIONS Vēlēsies mainīt esošo kārtību. Iespējams, kādam Skorpiona zīmes pārstāvim mainīsies dzīves vērtības, tiks gūtas vērtīgas atziņas. Finanšu lietās esi apdomīgāks, nesteidzies pieņemt kardinālus lēmumus.

STRĒLNIEKS Ja kaut ko nolemsi paveikt, tad cerēto ideju līdz dienas beigām noteikti īstenosi. Šoreiz nesamierināsies ar mazām uzvarām, tieksies pēc paša maksimuma. Vakarā esi piesardzīgs pie auto stūres.

MEŽĀZIS Darba lietās īsti nevēlēsies dalīties ar līdzgaitniekiem, jo kāds no kolēģiem būs radījis aizdomīgu slavu. Centies tikt skaidrībā par sarežģījumiem partnerattiecībās, lai tie nerada vēl nopietnākas problēmas.

ŪDENSVĪRS Esi apzinīgs, ko vien vari, paveic šodien un neatstāj neko uz vēlāku laiku! Esi atsaucīgāks pret līdzgaitniekiem, ja reiz kāds tev ko lūdz, daudz nedomājot, izpalīdzi, neaizbildinies ar pārlieko aizņemtību.

ZIVIS Gribēsies kavēties atmiņās par jaunības dienu piedzīvojumiem. Lai neiedzīvotos nepatikšanās, centies vairāk koncentrēties tiešajiem pienākumiem un sapņu pasaulei ļauties pēc darba!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu