Zodiaka zīmju visrūpīgāk slēptās īpašības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Vairums parasti vēršas pēc sava zvaigžņu raksturojuma, lai uzzinātu, kas ir to labās īpašības, taču katrai no Zodiaka zīmēm ir arī puse, kura tā cenšas slēpt. Zināšanas par to, ko katras zīmes pārstāvji nelabprāt izpauž pārējiem, var lieti noderēt, lai izprastu tos ikdienas komunikācijā, vēsta portāls “Ranker”.

Auns

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji nevar ciest, ja tiem liek kaut ko darīt. Tie vēlas, lai viss notiktu pēc viņu prāta un kļūst stūrgalvīgi, kad tas nav iespējams. Kad kāds nerīkojas pēc Auna vēlmēm, tas var sākt bērnišķīgi niķoties vai radīt dramatisku situāciju. Auniem ir tendence rīkoties impulsīvi, it īpaši tad, ja viņu priekšā ir sarežģīta dilemma.

Vērsis

Pirmā rakstura īpašība, kas nāk prātā, domājot par šo Zodiaka ragaini, ir stūrgalvība, taču tas nav viss. Vērši pēc būtības ir materiālisti. Tie mīl komfortu un naudu, turklāt bieži ar saviem finansiālajiem līdzekļiem rīkojas neapdomīgi. Vērši ir labi padomdevēji, taču, ja runa ir par naudas lietām, labāk prasīt padomu kādam citam.

Dvīņi

Dvīņi tic, ka visas grāmatas jāvērtē pēc to vāka.

Tie bieži vērtē apkārtējos pēc pirmā iespaida un nevēlas investēt savu uzmanību kārtīgākai līdzcilvēku izzināšanai. Labāk neuzticēties Dvīņu vērtējumam par nepazīstamiem cilvēkiem – tas var izrādīties pilnīgi nekorekts.

Vēzis

Šī Zodiaka zīme zem cietās čaumalas slēpj pārlieku jūtīgu personību. Vēži nespēj izturēt apvainojumus vai pat skarbāku kritiku, un bieži cenšas pret sevi izsaukt apkārtējo līdzjūtību. Tie cenšas radīt iespaidu par emocionāli stabilu cilvēku, taču patiesībā ir pilnīgi pretēji.

Lauva

Lauvas parasti ir spilgtas un harizmātiskas personības, kas mīl atrasties uzmanības centrā.

Tā ēnas puse – Lauvas kļūst pārlieku lepnas.

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem vajag nemitīgus sava ego apliecinājumus, tie nespēj dzīvot bez komplimentiem vai uzslavām. Šīs zīmes kritizēšana var novest pie tā, ka tie šo cilvēku izslēdz no savas dzīves.

Jaunava

Jaunavas ir ļoti analītiska un uz perfekcionismu tendēta zīme. Lai arī ārēji var šķist, ka Jaunavas ir ļoti prasīgas pret citiem, tās ir tikpat piekasīgas arī pret sevi. Šīs zīmes pārstāvji nemitīgi nosoda sevi un cīnās ar iekšējiem dēmoniem.

Svari

Šīs zīmes pārstāvji mīl mieru un vienmēr centīsies nogludināt jebkuru radušos konfliktu. Tas tādēļ, ka Svariem patīk apmierināt citu iegribas, un daudzi to nekautrējas izmantot.

Svariem ir ļoti grūti pateikt “nē”, un tas tos bieži nostāda nepatīkamās situācijās.

Skorpions

Skorpioni ir īsti okšķeri – tie bieži bāž degunu citu cilvēku darīšanās un cenšas uzzināt visas jaunākās baumas. Tas gan ir pretēji tam, ko šīs zīmes pārstāvji vēlas savā dzīvē – Skorpioni rūpīgi glabā savas emocijas un, galvenokārt, greizsirdību. Tā kā šīs zīmes pārstāvji ir pieraduši slēpties no pasaules, tie pārsvarā ir aizdomu pilni arī par citu cilvēku atvērtību.

Strēlnieks

Šī zvaigznāja pārstāvji mīl piedzīvojumus. Tos vada stipra pārliecība par savu taisnību un tie kļūst noliedzoši un nepatīkami, kad kāds cenšas apstrīdēt to ideālus. Strēlnieku lielākais noslēpums ir tas, ka tie nav tik brīvi, kā visiem šķiet – tiem ir savs pasaules uzskats, no kura tiem ir ļoti grūti atbrīvoties.

Mežāzis

Mežāži apkārtējiem šķiet ļoti profesionāli un atbildīgi. Dažkārt var rasties iespaids, ka šīs zīmes pārstāvjiem vispār nav emociju, taču tā ir tikai fasāde.

Patiesībā Mežāži ir ir ļoti kaislīgi, taču ir gatavi atklāties tikai tiem, kas pavada pietiekami daudz laika, lai “atkausētu” to auksto attieksmi.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir Zodiaka revolucionāri – šīs zīmes pārstāvji vēlas mainīt pasauli ar savām idejām un tiem bieži vien tas arī izdodas. Tiesa, tiem nav tik viegli ar šīm idejām aizraut arī apkārtējos, tādēļ tie bieži vien jūtas vientuļi un izolēti no pasaules.

Zivis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji mīl sapņot. Tie var uz ilgu laiku pazust savu fantāziju pasaulē, taču tas var norādīt uz to, ka tie baidās no reālās pasaules izaicinājumiem. Zivis biedē, ka viņu fantāzijas varētu nepiepildīties, tādēļ šīs zīmes pārstāvji var censties izolēt sevi no apkārtējās pasaules.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu