Policists, iespējams, izraisījis avāriju un pametis notikuma vietu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Valsts policija. Ilustratīvs attēls
Valsts policija. Ilustratīvs attēls Foto: Valsts policija

Valsts policija (VP) sākusi izmeklēšanu un dienesta pārbaudi par policista, iespējams, izraisītu avāriju un notikuma vietas pamešanu.

Kāds iedzīvotājs informēja, ka policijas inspektoram piederošā automašīna 30. martā Rīgā, Bruknas ielā, ietriekusies dzīvojamā zonā novietotā spēkratā, nodarot automašīnai būtiskus bojājumus. Pēc tam policistam piederošā automašīna aizbraukusi no notikuma vietas.

Iedzīvotājs apgalvoja, ka policists vēlāk ieradies policijā ar jau saremontētu transportlīdzekli un paskaidrojis, ka automašīnu bija iedevis kādai citai personai.

VP Sabiedrisko attiecību nodaļā apstiprināja, ka 30. martā Bruknas ielā viens auto iebraucis otrā spēkratā un avārijas izraisītājs aizbraucis no notikuma vietas.

Par notikušo Satiksmes administratīvo pārkāpumu izskatīšanas biroja Meklēšanas nodaļā ir sākta administratīvā lietvedība un notiek izmeklēšana.

Vienlaikus nodaļā apliecināja, ka VP ir saņēmusi informāciju, kas saturiski līdzīga iedzīvotāja sniegtajiem faktiem, tāpēc VP priekšnieks Ints Ķuzis nozīmējis dienesta pārbaudi.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu