Aģents: Rouzs vēlētos atgriezties "Bulls" komandā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Deriks Rouzs
Deriks Rouzs Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Minesotas "Timberwolves" spēlētājs Deriks Rouzs gaidāmajā starpsezonā vēlētos atgriezties Čikāgas "Bulls" vienībā, kur aizvadīja savas karjeras labākos gadus, ziņo spēlētāja aģents. 

Rouza aģets B.Dž. Ārmstrongs atzinis, ka dziļi sirdī Rouzs ļoti vēlētos atgriezties Čikāgā, kur savulaik spēlēja no 2008. līdz 2016. gadam. 

"Mēs izvērtēsim visus variantus, taču tas nav nekāds noslēpums, ka dziļi sirdī Rouzs vēlētos atgriezties Čikāgā. Nav nekādu ziņu par to, ko "Bulls" plāno darīt gaidāmajā vasarā, taču mēs izvērtēsim visus piedāvājumus," atzina aģents. 

30 gadus vecais basketbolists šosezon pēdējo reizi laukumā izgāja 10. aprīļa spēlē pret Ņujorkas "Knicks" vienību. 23. martā Minesotas komanda paziņoja, ka Rouzam tiks veikta operācija labajam elkonim, tādēļ sezona viņam noslēdzās jau laicīgi. 

Šosezon vidēji spēlē Rouzs guva 18 punktus, kā arī atdeva 4,3 rezultatīvas piespēles. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu