Briesmīgākās vīramātes pēc Zodiaka zīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Sieviete, stājoties laulībā ar savu izredzēto, vienmēr vēlēsies uzturēt harmoniskas attiecības ar viņa māti, taču dažkārt tas izrādās krietni grūtāk nekā sākumā bija domāts. Astrologi portālam atklāj piecas Zodiaka vīramātes, ar kurām dzīvot saticīgi būs krietni grūtāk.

Jaunava

Jaunavas dēliņš tai vienmēr būs pirmajā vietā. Šī vīramāte nemitīgi dos dažādus padomus, tostarp, par tēmām, kuras nebūt nevēlēsieties apspriest, piemēram, mīlas dzīvi.

Tikai viņa zina, kā vislabāk izgludināt dēla kreklu un ko tieši viņš vēlēsies ēst brokastīs.

Bieži vien jaunajai līgavai nav iespēju vīramātei pat iebilst. Šādu radinieci vislabāk nomierināt, parūpējoties par tās ģimeni - ja vīramātei radīsies sajūta, ka esat uzcītīga, tā ātri vien nomierināsies.

Auns

Šīs vīramātes galvenā problēma ir tā, ka viņa būs pieradusi visu kontrolēt. Auna zīmes vīramātei svarīgs ir tikai viņas viedoklis, un tā pārtrauks centienus kontrolēt jaunizveidotās ģimenes dzīvi tikai tad, ja tā pārvāksies uz dzīvi pēc iespējas tālāk. Šī vīramāte pat necentīsies ieklausīties dēla sievas viedoklī, jo tai, protams, "pietrūkstot pieredzes". 

Ar vīramāti labāk saglabāt cieņpilnas, taču vēsākas attiecības, citādi bieži vien nāksies justies kā nepaklausīgam bērnam.

Strēlnieks

Strēlnieka zīmes vīramātes pēc dēla aiziešanas no savas paspārnes sāk kļūt diezgan skeptiskas. Ja sievai neizdodas attiecībās turēt distanci, jāliek vīramātei saprast, ka viņa līgavas acīs ir autoritāte. 

Jo ātrāk sieviete no "dēla līgavas" kļūs "gandrīz kā meitu", jo labāk, citādāk bieži vien nāksies par sevi dzirdēt skarbu kritiku.

Skorpions

Šīs zīmes vīramāte ir ļoti ziņkārīga, dievina intrigas un nekad neaizmirsīs aizvainojumu, tādēļ ātri vien spēj izjaukt jaunizveidotās ģimenes idilli. Ja līgavai tomēr izdodas ar vīra mammu sadraudzēties, tai ir ļoti paveicies, jo tā labprāt palīdzēs visās ģimenes nedienās.

Ar Skorpiona zīmes vīramāti labāk nestrīdēties - prātīgākā taktika būs dāmu uzklausīt un tad rīkoties pēc saviem ieskatiem.

Vēzis

Vēža zīmes vīramāte spēs no pacietības izvest jebkuru, pat vispacietīgāko sievu.

Viņa nekautrēsies zvanīt 10 reizes dienā, lai pārliecinātos, vai viņas dēliņš ir labi paēdis.

Baisi pat iedomāties, kas notiek, ja līgava aizmirst jaunās radinieces dzimšanas dienu...

Lai cik uzmācīga arī nešķistu šī radiniece, viņa nekad neatteiks dēla sievai dot vērtīgus dzīves padomus, turklāt priecāsies par dēla sievas uzticēšanos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu