"Twitter" nāk klajā ar jauniem ierobežojumiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Unsplash

Sociālais tīkls "Twitter" noteicis ierobežojumus profilu skaitam, kādam tīkla lietotāji var sākt sekot vienas dienas laikā, pavēstīja Sanfrancisko bāzētais uzņēmums.

Sociālā tīkla lietotājs vienas dienas laikā varēs sākt sekot 400 jauniem profiliem, nevis 1000, kā tas bijis līdz šim. Tas tiek darīts, lai censtos apkarot spamu mikroblogu vietnē, jo "Twitter" politikas regulējumos tas ir aizliegts.

"Sākt sekot, pārtraukt sekošanu, sākt sekot, pārtraukt sekošanu. Kas tā dara? Spamotāji," teikts tvitera drošības komandas paziņojumā. "Tāpēc mēs mainām kontu skaitu, kādam jūs katru dienu varat sekot, no 1000 uz 400. Esiet bez raizēm - jūs iztiksiet tīri labi."

Par botiem dēvētās datorprogrammas dažkārt izmanto "Twitter" kontus, lai automātiski sāktu sekot lielam īstu profilu skaitam, no kuriem daļa uz to atbild, arī sākot sekot šiem botu profiliem.

Lielais sekotāju skaits var tikt izmantots, lai celtu botu profilu statusu, izplatītu tīmekļa saites vai mārketinga saturu tvītos un ziņojumos sekotājiem.

Faktoru vidū, kas tiek izmantoti, lai konstatētu, vai profils netiek izmantots spama izplatīšanai, ir profila aktivitātes, īsā laika posmā sākot sekot lielam profilu skaitam un pēc tam to pārtraucot.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu