Trešdienas horoskops: 10. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Tulpe.
Tulpe. Foto: Evija Trifanova/LETA

Horoskops trešdienai, 10. aprīlim.

AUNS Zvaigznes iesaka būt apdomīgākam ar izteicieniem. Nevajadzētu ļaut asiem, pārlieku tiešiem vārdiem radīt paliekošas nesaskaņas. Šodien tev var uzsmaidīt veiksmes finansiālajos darījumos.

VĒRSIS Tavas nevainojamās runas dotības spēs pārliecināt ikvienu. Šobrīd droši vari mēģināt meklēt risinājumus sasāpējušiem jautājumiem, ķerties klāt ar mantojumiem, nekustamo īpašumu saistītajam.

DVĪŅI Tev raksturīgais progresīvais un vienlaikus stratēģiskais domu gājiens palīdzēs gūt maksimāli labus rezultātus biznesa lietās. Savukārt privātajā dzīvē vajadzēs papūlēties, lai gūtu kopīgu valodu ar mīļoto.

VĒZIS Galvenais saglabāt mieru un nosvērtību, it sevišķi lietās, kuras skar naudu un juridiskās formalitātes. Šodien nav pats atbilstošākais brīdis, lai slēgtu tālejošus darījumus, kārtotu mantojumu lietas.

LAUVA Lai saprastu, ka viss notiek, kā tam jānotiek, tev būs svarīgi saņemt labus vārdus no priekšniecības puses. Līdzko sadzirdēsi kārotās uzslavas, ātri vien jutīsi mostamies jaunus spēkus turpmākajiem darbiem.

JAUNAVA Nemoki sevi ar nevajadzīgiem pārmetumiem un sakāpinātu paškritiku. Centies vairāk koncentrēties uz pozitīvām lietām un nemeklēt visā ēnas pusi. Nav izslēgts, kāds no kolēģiem spēs uzlabot tavu omu.

SVARI Analītiskās dotības un pārliecināšanas spējas būs uzdevumu augstumos. Pratīsi atspēkot gandrīz jebkuru argumentu, novērst potenciālo strīdu, pirms tas vispār sācies. Vakaru pavadi ar mīļoto.

SKORPIONS Šodien nevajadzētu pārāk paļauties uz priekšnojautu, jo tā var izrādīties patiesi maldīga. Centies vairāk balstīties uz zināmām, pārbaudītām vērtībām. Ja iespējams, atturies kārtot naudas jautājumus.

STRĒLNIEKS Pratīsi plānot, analizēt, izdarīt atbilstošus secinājumus. Neatsaki apkārtējiem padomu, ja redzi, kas tas kādam ir izteikti nepieciešams! Tava pieredze domāta, lai ar to arīdzan dalītos.

MEŽĀZIS Daudz laika veltīsi pārdomām par savu nākotni. Kāds no kolēģiem var sniegt vērtīgus padomus, kā rezultātā nonāksi pie svarīgām atklāsmēm. Vakarpusē atrodi brīdi, lai pabūtu kopā ar mīļoto.

ŪDENSVĪRS Veiksies tiem Ūdensvīriem, kuri saistīti ar radošo, izklaides jomu. Pateicoties savam dzīvespriekam, lieliskajai humora izjūtai, tev noteikti izdosies rast saikni ar līdzīgi domājošajiem.

ZIVIS Būsi pilns apņēmības panākt savu. Tev šobrīd padosies dažādi analītiski un organizatoriski pienākumi. Droši vari ķerties klāt grāmatvedībai, sakārtot uzņēmuma dokumentāciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu