Kivičs ar Skulmi plāno izglītot Latvijas sievietes seksa jautājumos (34)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook/ Andris Kivics

Pašmāju šovbiznesa skandalozākais pāris Andris Kivičs un Liene Skulme šobrīd ir nozuduši no sabiedrības acīm, jo beidzies šovs, kurā ik dienu varēja sekot līdzi abu gaitām. Par to, kā pārim iet tagad un kādi ir abu tālākie plāni, intervijā Apollo pastāstīja pats mūziķis. 

Kā atzīst mākslinieks, abi šova laikā dzīvojuši ļoti intensīvu dzīvi un ir bijusi nepieciešama liela enerģija. 

"Pēc šova kā Olimpiskajās spēlēs – tu skrien, un tad ir atslābums. Mēs gan neplānojam atslābt, jo mums plānojas live video par seksu, naudu un lieko svaru - tēmām, kas visvairāk interesē cilvēkus. Runāsim par sievietēm, kas nav sasniegušas orgasmu, par laulībām, kurās 10 gadus sievietes nesasniedz orgasmu un nezina, kas tas tāds ir, runāsim arī par to, kā tā var būt, ka cilvēki vispār nepazīst savu ķermeni un tikai pēc 30 gadu vecuma atklāj, kas ar viņiem patiesībā notiek," par ieceri klāsta mūziķis.

Kivičs atzīst, ka abi ar Skulmi varētu darboties kā influenceri. "Mēs šajā jomā varētu daudz ko cilvēkiem pastāstīt. Daudzi it kā ir kopā, bet cik viņi maz interesējas viens par otra ķermeni un pazīst savu fizisko pusi. Es pazīstu sievietes, kuras domā, ka sekss ir tikai vīriešiem. Ka uz viņām tas neattiecas. Latvijā es esmu ļoti daudz to dzirdējis, jo esmu nospēlējis vairāk kā tūkstoš koncertus, un pēc tiem visi sēž un dzer vīnu. Un tad jebkurā gadījumā aiziet tēmas līdz seksam. Sievietes domā, ka intīmā dzīve ir tikai vīriešiem, ka sekss jau noteikti nav baudas gūšanai un orgasma sasniegšanai."

Es uzskatu, ka par to ir jārunā. Jo daudzi pāri Latvijā paliktu kopā, ja cilvēki tomēr piedzīvotu seksā kulmināciju, it īpaši reizē... 

Mūziķis jau iepriekš nav slēpis, ka ar Lieni mīlējas katru dienu un par to jūtas ļoti laimīgs. "Kā var mīlēties katru dienu? Latvijā nav pierasts par to runāt. Bet tajā lauciņā vispār tāds murgs notiek."

"Mēs gribam tos cilvēkus mazliet influencēt, ja tā var izteikties, jo tas ir svarīgi. Tas ir padomju mantojums, ka sekss ir pēdējā vietā.

Abi ir rūpīgi pievērsušies arī kopīgās grāmatas rakstīšanai. Kā Apollo atklāja mūziķis, pamīšus vienu nodaļu gaidāmajā grāmatā rakstīs Liene, savukārt otru - viņš pats. 

"Savās nodaļās Liene pastāstīs to, ko viņa grib pateikt un kas viņai ir svarīgs un sasāpējis. Atklās, kā tas ir - izlikties gadiem un uzbūvēt paralēlo pasauli, patverties grāmatās, filmās un modes lietās, jo neesi laimīgs. Es atkal savas nodaļas rakstīšu par mūsu kopā būšanu, par kopīgajiem piedzīvojumiem. To, kā viss ir patiesībā," stāsta Kivičs. 

Fotogalerija: Andris Kivičs tiekas ar "It kā Tu kaut ko zinātu" grāmatas faniem

Komentāri (34)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu