Azārs ar diviem vārtiem palīdz "Chelsea" pacelties uz trešo vietu premjerlīgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Edens Azārs
Edens Azārs Foto: AFP/LETA

Divus vārtus gūstot Edenam Azāram, Londonas "Chelsea" pirmdien svinēja uzvaru Anglijas futbola premjerlīgas spēlē, kopvērtējuma tabulā paceļoties uz trešo vietu.

"Chelsea" savā laukumā ar rezultātu 2:0 (1:0) pārspēja Vesthemas "United".

Azārs pirmos vārtus guva spēles 24.minūtē, kad vienatnē meistarīgi izlauzās cauri viesu aizsardzībai un no aptuveni 11 metriem trieca bumbu tīklā. Otro reizi mačā beļģis atzīmējās kompensācijas laikā, kad no labās puses vēlreiz pārspēja viesu vārtsargu.

"Tas bija kaut kas īpašs," pirmo vārtu guvumu komentēja Azārs. "Saņēmu bumbu un centos doties uz priekšu. Soda laukumā aizsargiem bija grūti mani apturēt, jo tas beigtos ar "pendeli". Man nedaudz paveicās un biju laimīgs, kad ieraudzīju bumbu vārtos. Pretinieku aizsargi ir garāka par mani un viņiem ir grūti mainīt virzienu."

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka "Liverpool" futbolisti piektdien atgriezās Anglijas premjerlīgas kopvērtējuma vadībā. "Liverpool" piektdien izbraukumā ar rezultātu 3:1 (1:1) apspēlēja "Southampton".

Šī uzvara ļāvusi "Liverpool" atgriezties kopvērtējuma pirmajā vietā, tomēr Mančestras "City", kas atpaliek par diviem punktiem, ir aizvadījusi par spēli mazāk.

Tikmēr Londonas "Arsenal" komanda svētdien viesos ar 0:1 (0:1) piekāpās Liverpūles "Everton" vienībai, ciešot kārtējo neveiksmi izbraukumā.

Premjerlīgas kopvērtējuma vadībā esošā "Liverpool" guvusi 82 punktus 33 spēlēs, kamēr Mančestras "City" ir 80 punkti 32 cīņās. Trešo vietu ar 66 punktiem ieņem Londonas "Chelsea", tālāk ar 64 punktiem ir Totenhemas "Hotspur", no kuras par punktu atpaliek Londonas "Arsenal", kamēr pirmo sešinieku ar 61 punktu noslēdz Mančestras "United".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu