Skumjš skats - delfīnu mātīte Austrālijā no krabju tīkliem cenšas atbrīvot savu mirušo mazuli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aculiecinieki Austrālijas piekrastē novērojuši sirdi plosošu skatu - kāds delfīnu mazulis zaudējis dzīvību, sapinoties krabju tīklos. Drīz pēc tam ieradusies viņa māte, kura mēģinājusi savu bērnu no tīkliem atbrīvot.

Kā vēsta "Rietumaustrālijas parku un savvaļas dzīvnieku organizācijas" ieraksts sociālā tīkla "Facebook" kontā, delfīna mazuļa mātīti sauc Mūna. Publicētajās fotogrāfijās redzams kā viņa cenšas atbrīvot savu mirušo mazuli Austrālijas pilsētas Pērtas ūdeņos. Pēc tam, kad kāds aculiecinieks paziņoja savvaļas dzīvnieku organizācijai par traģisko skatu, mirušais mazulis nekavējoties tika atbrīvots no krabju tīkliem un atdots Mūnai.

Tas darīts tāpec, ka delfīni ir ļoti inteliģenti radījumi, un pastāv uzskats, ka pēc sava mazuļa nāves tie mēdz palikt ūdenī kopā.

"Rietumaustrālijas parku un savvaļas dzīvnieku organizācija" solīja, ka viņi turpinās uzraudzīt delfīna mātīti un mirušo mazuli, un kad tas būs iespējams, izņems mazuli no ūdens. 

Sirdi plosošās fotogrāfijas publicēja Austrālijas pilsētas Pērtas savvaļas dzīvnieku organizācija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu