Bļugers: Visu savu dzīvi esmu sekojis līdzi Stenlija kausa izcīņai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Pitsburgas "Penguins" šonakt uzsāks savu dalību izslēgšanas spēlēs, kur komandai pretī stāsies Ņujorkas "Islanders" vienība. Latviešu hokejists Teodors Bļugers atzinis, ka iepriekš ir visu laiku sekojis līdzi Stenlija kausa izcīņai, kā arī to, ka darīs visu, lai komanda izcīnītu uzvaras, vēsta "Pittsburgh Sports." 

 

Portāls Apollo jau vēstīja, ka "Penguins" jau 13.sezonu pēc kārtas kvalificējās Stenlija kausa izcīņai.

Pirms gaidāmā dueļa sākuma Bļugers atzina, ka darīs visu, lai tiktu komandas sastāvā, kā arī palīdzētu tai izcīnīt uzvaras.

"Centīšos iekļūt komandas sastāvā izslēgšanas spēlēs un palīdzēt izcīnīt uzvaras," sacīja Bļugers. "Iepriekš visu dzīvi esmu skatījies izslēgšanas spēles un zinu, ka intensitāte šajās spēlēs ir ļoti liela. Katra kļūda maksā dārgi.”

Pašlaik 24 gadus vecais uzbrucējs Pitsburgas "Penguins" rindās 28 mačos sakrāja 10 punktus (6+4), kā arī sakrāja lielisku lietderības koeficientu +7.

Hokejists arī atklāja, ka izslēgšanas cīņās ir nepieciešams vienkāršot spēli.

"Gribu doties laukumā un gūt pieredzi. "Play-off" spēlēs ir nepieciešams vienkāršot spēli. Esmu saņēmis ieteikumus arī no pieredzes bagātākiem komandas biedriem. Neskatoties uz to, ir nepieciešams spēlēt savu spēli," atklāja Bļugers.

Pitsburgas vienība regulāro sezonu noslēdza sestajā vietā Austrumu konferencē, 82 spēlēs izcīnot 100 punktus. Savukārt Ņujorkas "Islanders" komanda 82 spēlēs sakrāja 103 punktus. Ņujorkas komanda finišēja ceturtajā vietā Austrumu konferencē.

Galerija: Latvijas hokejists Teodors Bļugers

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu