Ceturtdienas horoskops: 11. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Garlaikots kaķis
Garlaikots kaķis Foto: pixabay.com

Horoskops ceturtdienai, 11. aprīlim.

AUNS Kāda kolēģa kaitinošā, pat izaicinošā uzvedība var traucēt pilnībā koncentrēties profesionālajām lietām, taču tu pārvarēsi vājuma brīžus un paveiksi iecerētās lietas. Dienas izskaņā ieteicams nedaudz pasportot.

VĒRSIS Neapšaubāmi būsi ļoti strādīgs un vienlaikus izpalīdzīgs. Prasme sastrādāties ar kolēģiem šobrīd var izrādīties pat ļoti svarīga. Nav izslēgts, ka atvasītes iepriecinās tevi ar saviem sasniegumiem skolas gaitās.

DVĪŅI Biznesa pasaules Dvīņi būs savu uzdevumu augstumos! Pratīs apliecināt profesionālās spējas, iekarot apkārtējo ievērību. Savukārt ar mākslu, izklaidi saistītie var izjust zināmu radošo noplakumu.

VĒZIS Darbā kāds no Vēža zīmes pārstāvjiem var tikt nostādīts vaininieka lomā. Lai izlīdzinātu situāciju, rūpīgi pārdomā sacīto un neļaujies emociju uzplūdiem, gan tu pratīsi pierādīt savu taisnību!

LAUVA Esi saudzīgāks pret sevi, neļaujies pārpūlei, neuzņemies darbus, kuri prasa lielu enerģiju, atdevi. Kādam Lauvas zīmes pārstāvim var saasināties hroniska rakstura kaites. Attiecībās ar mīļoto valdīs saskaņa.

JAUNAVA Lai gan pēc dabas esi noslēgts un rezervēts, šodien tu labprāt dalīsies ar līdzgaitniekiem savos pārdzīvojumos, apspriedīsi nākotnes vīzijas. Pilnīgi iespējams, tiksi pie sakarīgiem sadarbības partneriem.

SVARI Šodien nebūtu vēlams sākt jaunus projektus, dibināt lietišķos kontaktus. Atbilstošāk būtu pārliecināties, ka iesāktās lietas tiek novestas līdz galam un tas tiek izdarīts atbilstošā kvalitātē.

SKORPIONS Vari nodarboties ar juridiskajām niansēm, kārtot ikdienišķas formalitātes, doties uz valsts iestādēm. Savukārt attiecībās centies atturēties no būtiskām pārmaiņām, nerisini smagnējus jautājumus.

STRĒLNIEKS Sākotnēji tev var šķist, ka paredzētās lietas nāks viegli, taču diemžēl tie var izrādīties maldi. Esi gatavs jauniem izaicinājumiem, pārbaudījumiem, atceries, ka labas lietas prasa jūtamu piepūli, upurus.

MEŽĀZIS Galvenais, nezaudē cerību uz panākumiem un turpini tikpat neatlaidīgi tiekties pēc nospraustā mērķa. Jūtams atbalsts var būt kolēģu iedrošinājums, uzmundrinājums vai arī kāds vērtīgs padoms.

ŪDENSVĪRS Piemērots mirklis, lai pievērstos veselīgam dzīvesveidam. Ja vēlies atgūt fizisko formu, pievērsies mērenām fiziskām aktivitātēm. Galvenais, nekrīti galējībās, jo tās radīs pretēju efektu vēlamajam.

ZIVIS Centies nedaudz nopietnāk attiekties pret dotajiem solījumiem un saglabā piesardzīgumu, kārtojot finansiālos darījumus. Saskarsmē ar apkārtējiem valdīs harmonija un abpusēja saprašanās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu