Ikšķilē kāds vīrietis izdemolējis vairākus auto, jo sieva viņu esot pametusi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: Evija Trifanova/LETA

Ļoti nepatīkamu pārsteigumu pieredzējuši vairāki Ikšķiles iedzīvotāji. Kādu rītu, atgriežoties pie saviem auto, viņi atklājuši, ka vairākas automašīnas pa nakti esot izdemolētas - tām bija sabojātas virsbūves un izsisti stikli, vēstījis raidījums "Degpunktā".

Agri no rīta policijas palīdzību esot lūdzis kāds Ikšķiles iedzīvotājs. Viņš bija izdzirdējis aizdomīgas skaņas un, paveroties pa logu, pamanījis kādu vīrieti, kurš ložņājis ap pagalmā novietotajiem auto, ziņots raidījumā.

Uz notikuma vietu ir devušies pašvaldības policijas darbinieki, kuri netālu no tās pamanījuši pazīmēm atbilstošu personu.

Sastaptais vīrietis izskatījies visai aizdomīgi, jo viņam nebija apavu un arī izturēšanās veids lika aizdomāties par to, ko viņš šādā stundā dara uz ielas.

Apsekojot notikuma vietu, esot konstatēts, ka vairāki auto ir bojāti – tiem esot izsisti stikli un apskādēta arī virsbūve.

Kopumā esot sabojātas trīs mašīnas un turpat tika atrasts arī priekšmets - velosipēdu turētājs, ar kuru tas varētu būt izdarīts.

Vīrietis sacījis, ka ir izsitis automašīnām stiklus, jo sieva viņu atstājusi vienu.

Vīrieša teiktais, ka viņš ir šo auto īpašnieks, neesot apstiprinājies un uz notikuma vietu esot izsaukta Valsts policija. Aizturētais nodots Valsts policijas darbiniekiem, kuri pārņemuši šo izmeklēšanu un turpinās faktu noskaidrošanu, ziņots "Degpunktā"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu