Adriana Miglāne vaļsirdīgā ierakstā nosoda cilvēku apmātību ar sociālajiem tīkliem (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Adriana Miglāne
Adriana Miglāne Foto: Andra Pērkone/APOLLO

Dziedātāja un šova "X Faktors" pirmās sezonas fināliste Adriana Miglāne sociālajos tīklos dalījās ar vaļsirdīgu ierakstu par sociālo tīklu izmantošanu, norādot, ka pati vēlas vairāk pievērsties reālajai dzīvei. 

"Gribēju padalīties savās sajūtās... Es vienmēr esmu par visu ļoti daudz domājusi, pat par sīkām lietām, kāpēc ir tā, nevis savādāk?! Šoreiz ļoti daudz domāju par interneta vidi - vai jums ir bijis tā, ka vienkārši gribas mazliet pazust no sociālajiem tīkliem un no tā visa atpūsties? Man jau kādu laiku ir tāda sajūta! Es domāju un sapratu to, ka mūsdienās cilvēka dzīve sastāv no sociālajiem tīkliem! Par tevi visi zina, jo tu saliec visu par sevi Instagram, Facebook un jebkurā citā portālā! Katra tava diena tiek parādīta Instagram story, visa dzīve izlikta "storijos"!

Un ja nu pēkšņi pazustu internets? Daudzi no mums kristu panikā un tas būtu kā pasaules gals. 

Es esmu sapratusi, ka ļoti daudz spēku man paņem tieši šie sociālie tīkli! Man daudzi prasa: “Kur tu esi pazudusi?” vai arī “Kāpēc tu tik maz posto?”

Es neesmu tas cilvēks, kurš pamostas un visiem rāda savu piepampušo “rīta” seju vai arī katru maltīti! Man to patīk izbaudīt ar acīm, sajūtām un bez telefona!

Jā, protams, es padalos ar kaut ko interesantu vai kādu foršu ziņu, ko vēlos jums pateikt, lieku bildes, kas man ļoti patīk, taču tā nav mana ikdiena! Man nav svarīgi “nobildēt” un ielikt sociālajos tīklos, lai visi redz, man svarīgi ir tas, ka tā bilde man pašai sagādā prieku! 

Man patīk izbaudīt brokastis bez "storijiem", man patīk ieraudzīt kaut ko skaistu un priecāties BEZ telefona! 

Bet ar šo visu es negribēju teikt, ka telefons ir slikta lieta, tā ir pat ļoti laba! Ceru, ka uztvērāt manu sakāmo!" ierakstā vēstīja Miglāne, lūdzot viedokļos dalīties arī sekotājus. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Miglāne (@adrianamiglane) on

Lielākā daļa mūziķes fanu piekrita Adrianas rakstītajam, paužot uzskatu, ka sociālie tīkli ir kļuvuši par pārāk lielu cilvēka ikdienas sastāvdaļu. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu