Vai grūtniecība ir lipīga? ASV slimnīcā 15 medmāsiņas vienlaicīgi ir stāvoklī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Grūtniece. Ilustratīvs attēls.
Grūtniece. Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Longailendā, ASV Ņujorkas štatā, kāda slimnīcā noticis kas neparasts - vienlaikus stāvoklī ir 15 medmāsiņas, vēsta portāls "CBS New York".

Nesen pasaule uzzināja par deviņām dzemdību nama māsiņām Portlandē, ASV, kuras vienlaicīgi gaida bērniņus, taču šķiet, ka viņām ir parādījušās "konkurentes"!

Šis interesantais fenomens noticis Ņujorkā, Vintropas slimnīcā. Visas topošās māmiņas strādā vai nu par medmāsām, vai par dzemdību nodaļas asistentēm. Pirmais no "medmāsu bērniņiem" gaidāms jau aprīlī.

Viena no veselības profesionālēm, kuras bērns, visticamāk, nāks pasaulē maijā komentē, ka varētu šķist, ka grūtniecības ir "lipīgas". 

"Jāuzdod jautājums - varbūt mēs visas esam kaut ko iedzērušas? Varbūt bija jāturas pa gabalu no kolēģu vēderiņiem? Jokoju - mums, protams, ir ļoti paveicies," sacījusi medmāsa.

Viena no topošajām māmiņām portālam atklājusi, ka gatavojos dzemdēt turpat - darbā. 

"Kad noies ūdeņi un sāksies krampji, man atliks vien aiziet līdz koridora galam, un viss - pasaulē būs par vienu bērniņu vairāk," smējusies māsiņa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu