Kivičs ģimeņu šovā pamatīgi aizvaino pieticīgi dzīvojošo piecu bērnu māmiņu (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

STV Pirmā! šovā "Tēt', brauc mājās!" 11. aprīļa sērijā "jaunā tēta" lomā iejutās mūziķis Andris Kivičs. Lai viestu kārtību ģimenes mājoklī, mūziķis iesaka izmest nevajadzīgās lietas, kas aizvaino ģimenes mammu - Uļjanu, jo viņai nemaz neesot tik daudz lieko mantu. Turklāt par izmešanu vispār nevarētu būt ne runas - tās drīzāk esot jāatdod labdarībai.

Ģimenes mamma Uļjana ar vīru -  divdesmit gadus par viņu vecāko Gundaru - iepazinās, kad sievietei bija  16. Abi tolaik strādāja pie saimnieka kādā saimniecībā, iemīlējās un drīz vien pārim pieteicās pirmā atvase. Nu ģimenē aug pieci bērni. Viena no atvasēm - dzīvespriecīgā Lindiņa ir ar īpašām vajadzībām un ir pilnībā atkarīga no vecākiem, tāpēc Uļjana ikdienu pavada mājās. Gundars strādā par palīgstrādnieku veikalā un ar viņa algu nereti ir par maz, lai pienācīgi “savilktu galus”. Lai gan Uļjana atzīst, ka viņiem nekā netrūkst, ģimene dzīvo gaužām pieticīgi.

Ierodoties pie ģimenes, Andris ir šokēts par viņu dzīves apstākļiem, kas patiesi ir skaudri  - ģimene dzīvo slikti apkurināmā, vecā lauku mājā. Bet Andra pārsteigums nav ilgs, jo Uļjana viņu uzreiz liek pie darba. Pēc darbīgas dienas laukos Andris ir pamatīgi noguris, tāpēc nākamajā dienā sev palīgos paaicina savu sirdsdāmu - Lieni Skulmi, lai kopā ar viņu pildītu tēta Gundara uzticētos uzdevumus. Gundara ieceres saistītas ar vides uzlabošanu, bērnu savstarpējām attiecībām un Uļjanas rūpēm par sevi. Andrim šķiet, ka viņš ar tiem tiek galā lieliski, bet Uļjaa nebūt nav sajūsmā ne par Andra izremontēto virtuvi, ne piedāvājumu atbrīvoties no nevajadzīgajām mantām, ne idejām par to, kā uzlabot bērnu savstarpējās attiecības. 

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu