Piecu bērnu mamma šovā pamatīgi strostē Kiviču un Skulmi par abu vannas epizodi (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

STV Pirmā! šovā "Tēt', brauc mājās!" 11. aprīļa sērijā "jaunā tēta" lomā iejutīsies mūziķis Andris Kivičs. Mamma, ielūkojoties internetā (jo iepriekš par skandalozo pārīti neko nav dzirdējusi), "trāpīs" uz vannas epopeju un nostrostēs abus, sakot, ka tam, kas notiek katra gultā un vannā, ir jāpaliek ģimenē, nevis skaļi jārāda citiem. Ko aizstāvībai teiks Kivičs? Noskaties video!

Ģimenes mamma Uļjana ar vīru -  divdesmit gadus par viņu vecāko Gundaru - iepazinās, kad sievietei bija  16. Abi tolaik strādāja pie saimnieka kādā saimniecībā, iemīlējās un drīz vien pārim pieteicās pirmā atvase. Nu ģimenē aug pieci bērni. Viena no atvasēm - dzīvespriecīgā Lindiņa ir ar īpašām vajadzībām un ir pilnībā atkarīga no vecākiem, tāpēc Uļjana ikdienu pavada mājās. Gundars strādā par palīgstrādnieku veikalā un ar viņa algu nereti ir par maz, lai pienācīgi “savilktu galus”. Lai gan Uļjana atzīst, ka viņiem nekā netrūkst, ģimene dzīvo gaužām pieticīgi.

Kad Gundars dodas trīs dienu pelnītā atpūtā uz kādu no Rīgas glaunākajām viesnīcām, kas viņam, starp citu, ir kas pilnīgi jauns un neierasts, pie ģimenes viesos ierodas skandalozais mūziķis Andris Kivičs. Andrim par lielu pārsteigumu, Uļa viņu neatpazīst. Vēl vairāk - sievietei nav ne jausmas par Andra pēdējā laikā plaši aprunātajām aktivitātēm, kas atspoguļotas arī pašmāju medijos, jo sieviete tāpat kā viņas bērni, neaizraujas ar viedierīcēm un sociālajiem tīkliem. 

Andra un Uļjanas dzīves uztvere un vērtību sistēma ir krasi atšķirīga, tāpēc Uļjana nolemj - ja jau Andris nevar viest pozitīvas pārmaiņas viņas ikdienā, iespējams Uļjana var kaut ko iemācīt Andrim un Lienei. Pēc garas nakts interneta vietnēs meklējot informāciju par to, kas tad īsti ir Andris Kivičs un Liene Skulme, nākamajā dienā mamma abus aicina uz sarunu par vērtību sistēmu un to, kas tad dzīvē viņasprāt ir galvenais. Pēc emocionālās sarunas Andris uztic Uļjanu Lienei un abas aizvada skaistumkopšanas un ārējā smukuma “uzfrišināšanas” dienu, lai jaunā tēlā sagaidītu mājās mīļoto Gundaru. Tikmēr Andris kopā ar bērniem gatavo emocionālu pārsteigumu mammai. Vai tas izdosies?  “Tēt’, brauc mājās” šovakar, 11. aprīlī plkst. 21:00, “STV Pirmā!”

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu