Zodiaka zīmju baisākās iezīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Ikkatrs cilvēks ir apveltīts ar tumšāku personības daļu, taču mēs bieži vien aizmirstam par to analizējot gan sevi, gan citus. To, kādas neomulīgas un brīžiem pat baisas iezīmes slēpjas katrā Zodiaka zīmē, vēsta portāls "Parhlo".

Auns

Auni ir kā apsēsti ar domām par nāvi. Viņi regulāri iztēlojas apstākļus, kuros no dzīves varētu aiziet gan viņi, gan to tuvinieki, gan pilnīgi nepazīstami cilvēki. Ņemot vērā Auna impulsīvo raksturu, šīs domas uzmācīgums brīžiem biedē pat viņus pašus.

Vērsis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir īsti stalkeri. Viņiem īpašu baudu sagādā novērot savus līdzcilvēkus un uzzināt par tiem patiesi personīgas detaļas vienkārši sava prieka pēc.

Nav vērts brīnīties, ja Vērsis Jums detalizēti spēj pastāstīt par kāda attāla paziņas dzīvi - visticamāk, šīs žīmes pārstāvis ne vienu vien stundu ir pavadījis šīs personas sociālo tīklu profilos un ievācis informāciju.

Dvīņi

Dvīņi ir Zodiaka labākie meļi. Šis talants tiem daudzkārt var dzīvē palīdzēt, vai pat palīdzēt citiem, tos iedvesmojot, taču dīvainākais ir tas, ka Dvīņi bieži vien saviem meliem notic paši, radot apjukumu gan sev, gan pārējiem.

Vēzis

Katram šīs zīmes pārstāvim ir kāda apsēstība. Labi, ja tā ir ar kādu nodarbi vai darbu, taču bieži vien tas ir kāds cilvēks, kuru Vēzis "tur spīlēs" gadiem ilgi. Vēži ļoti pieķeras cilvēkiem un pret tiem izjūt spēcīgas emocijas, neapjaušot, ka citus tas var mazliet biedēt.

Lauva

Lauvām vajag slavu un uzmanību. Tas pats par sevi nav nekas īpaši baiss vai šausminošs, taču šīs zīmes pārstāvji dažkārt gatavi atzinības dēļ uz krietni vien vairāk kā to, ko kopumā varētu uzskatīt par normālu vai veselīgu.

Jaunava

Par spīti divdomīgajam Zīmes zvaigznāja nosaukumam, Jaunavām ir slēpti seksuāli fetiši.

Korektās un uz perfekciju vērstās Jaunavas vēlas kārtību itin visās dzīves jomās, tādēļ nebūtu jābrīnās par to, ka viņu guļamistabas skapjos atrodamas vairākas pletnes un pāris rokudzelžu pāri.

Svari

Svariem ir neizmērojama interese par visu, kas ir savāds un bīstams. Šīs Zīmes pārstāvji var pavadīt stundas, Internetā meklējot informāciju par dažādiem sērijveida slepkavām vai pat dodies ekskurijās uz vietām, kurās norisinājušies kādi īpaši briesmīgi vēstures notikumi.

Skorpions

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ir plaša tumšā puse - tie var kļūt īpaši neiejūtīgi, manipulatīvi un pat sadistiiski. Skorpioni bieži vien iedomājas, ko tie varētu izdarīt ar saviem ienaidniekim, ja abi nokļūtu uz neapdzīvotas salas.

Droši varam pieņemt, ka šīs fantāzijas viegli pārspētu jebkuras šausmu filmas stāstu.

Strēlnieks

Strēlnieki stresa un konfliktsituācijās var kļūt tik auksti un bezjūtīgi, ka teorētiski būtu gatavi uz visu. Kad šīs zīmes pārstāvji ir nocietinājušies, tos ir praktiski neiespējami uzrunāt, un tie ar dzelžainu pārliecību turpinās darīt to, ko uzskata par nepieciešamu.

Mežāzis

Mūžam saspringtie Mežāži bieži vien iedomājas par dzīvi kriminālajās aprindās. Mežāzis spēj analītiski izskaitļot, kā vislabāk paslēpt sava slepkavības upura ķermeni un cik ilgs laiks paies, līdz kāds to atradīs. Ap šo laiku Mežāzis, protams, jau sen būs pārvācies un iznīcinājis visus pierādījumus.

Vienīgais, kas tos attur ir tas, ka plāna izstrāde aizņemtu pārāk daudz laika, ko Mežāzis nevar atļauties, jo tam ir jāstrādā.

Ūdensvīrs

Arī šī revolucionārā zīme bieži vien iedomājas par nāvi, tikai no pavisam cita aspekta - Ūdensvīriem patīk iedomāties dažādus veidus, kā cilvēks var nomirt un izgudrot pašiem savus scenārijus. Idejas pašas par sevi nav sliktas, taču īpaši neomulīgi var palikt gadījumā, ja Ūdensvīrs ar savām idejām izdomā padalīties plašākam draugu un radu lokam.

Zivis

Zivīm ir slēpts glābēja komplekss. Tās bieži vien fantazē par to, kā tās varētu kādu izglābt no briesmām.

Diemžēl, daļa Zivju šo kompleksu vēlas īstenot arī dzīvē, neapdomīgi iesaistoties potenciāli bīstamās situācijās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu