Andris Kivičs atklāj, kādas kāzas ir iecerējuši abi ar Lieni Skulmi (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai gan mūziķis Andris Kivičs joprojām nav oficiāli izšķīries no savas sievas un divu meitu mātes Madaras Kivičas, viņš jau izteicis bildinājumu sabiedrības dāmai Lienei Skulmei. Tagad Kivičs intervijā "Apollo" atklāja, kādas kāzas abi ar Lieni gribētu svinēt un kādēļ tieši tā. 

Kā atklāj Kivičs, viņš īpašo dienu ar Skulmi gribētu atzīmēt divvientulībā bez neviena ģimenes locekļa un draugu klātbūtnes.

"Kāzas varētu notikt aptuveni piecos vai sešos vakarā, lai nav visu dienu jādomā stulbumi ar tiltiem. Ceremoniju kāds novada jūras krastā vai baznīciņā.

Tas vienmēr ir bijis idiotisms latviešu kāzās – pulksten divpadsmitos baznīca, divos tas, visu dienu kaut kur brauc, visas tās slēdzenes, pie tam vēl vakarā pie galda. Un tad ir tāds besis. Kāda var būt kāzu nakts?!

Mums gribētos divatā saulrietā. Jo mēs tāpat visu šo laiku esam bijuši faktiski divatā. Vecākiem mūsu dzīves neinteresē," atzina mūziķis.

Abiem mīlniekiem joprojām nav izdevies uzlabot kontaktu ar saviem ģimenes locekļiem, ko abi iepriekš nav kautrējušies publiski iztirzāt.

"Piemēram, Lienei jebkurš kontakts ar ģimeni ir nosodījums un pārmetums. Viņiem nekad tā Liene nav interesējusi un viņa nav mīlēta, tas bijis teātris. Tajā famīlijā viss ir tumšs. Tad, kad viņa gāja runāt, ka viņu neapmierina kaut kas laulībā, Lienei mamma pateikusi – "aizver muti. Nešķiras sievietes mūsu ģimenē un punkts. Skaidrs tev ir?" Tā meitene ir izgājusi tādai černuhai cauri..."

Viņa ir pelnījusi, ka viņu samīļo, ka ar viņu var mīlēties katru dienu, turklāt mīlēties, nevis drāz****. Katru dienu teikt labus vārdus, braukt uz Itālijām un Maurīcijām, priecāties par dzīvi.

"Lai viņa manis pēc nestrādā, jo es gribu, lai viņa atsāk gleznot, dejot. Bet Liene ir mainījusies – viņa staro! Agrāk viņa izskatījās pēc dresētas skaistules. Tagad Liene ģērbjas kā grib un ir brīva. Gadi arī tādi, ka saprotam, ka jāīsteno tas, ko vēlamies," pastāstīja Kivičs. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu