Apskatnieks: Džeimsam jāapsver "Lakers" komandas pamešana (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lebrons Džeimss.
Lebrons Džeimss. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Losadželosas "Lakers" superzvaigznei Lebronam Džeimsam būtu nepieciešams kārtīgi apsvērt kluba pamešana, atzinis ESPN sporta apskatnieks Stīvens A. Smits. 

Portāls Apollo jau vēstīja, ka no "Lakers" kluba prezidenta amata atkāpies leģendārais Maģiskais Džonsons

Maģiskais Džonsons pēdējos divus gadus bija "Lakers" prezidents basketbola jautājumos, bet otrdien neilgi pirms vienības mačā savā laukumā pret Portlendas "Trail Blazers" viņš emocionāli paziņoja par savu atkāpšanos. Šāds lēmums nācis pēc tam, kad Losandželosas vienība kārtējo reizi aizvadīja vilšanos pilnu sezonu un sesto gadu pēc kārtas nekvalificējās izslēgšanas turnīram, lai gan pērn tā nolīga NBA superzvaigzni Lebronu Džeimsu.

Stīvens A. Smits atzinis, ka Džeimsam kārtīgi vajadzētu apsvērt savas karjeras turpināšānu "Lakers" vienības sastāvā. 

"Manuprāt, viņam kārtīgi jāapsver Losandželosas komandas pamešana. Protams, ka Lebrons ieradās šajā pilsētā ne tikai basketbola dēļ. Līdzjutēji viņu tik ļoti šeit nemīl," atzinis Smits. 

Maģiskā Džonsona aiziešana var atstāt lielu ietekmi uz Džeimsu. Medijos izskanējušas ziņas arī, ka pati "Lakers" komanda varētu aizmainīt pašu Lebronu, taču Smits norāda, ka tas nenotiks. "Esmu dzirdējis, ka daži cilvēki ir apsvēruši šo ideju, taču uzskatu, ka tas nekad nenotiks. Džeimss joprojām ir viens no labākajiem spēlētājiem līgā. Viņa aizmainīšana atstātu sliktu iespaidu," uzskata apskatnieks. 

34 gadus vecais Džeimss šosezon aizvadīja 55 spēles, kuru laikā vidēji spēlē guva 27,4 punktus, atdeva 8,3 rezultatīvas piespēles, kā arī izcīnīja 8,5 atlēkušās bumbas. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu