Vaņina pārstāvētā "Zurich" atlaidusi slavenu treneri ar tvitera starpniecību

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Andris Vaņins
Andris Vaņins Foto: Latvijas Futbola federācija

Latvijas futbola izlases vārtsarga Andra Vaņina pārstāvētā Šveices augstākās līgas komanda "Zurich" atlaidusi slavenu treneri Florānu Maludā ar tvitera starpniecību.

Par to, ka Maludā atbrīvots no uzbrucēju trenera pienākumiem, "Zurich" ceturtdien paziņoja savā oficiālajā "Twitter" kontā, uz ko pats speciālists turpat atbildēja: "Tiešām? Es par to neko nezināju."

Zīmīgi, ka Cīrihes klubs savā paziņojumā norādīja par sadarbības pārtraukšanu pēc abpusējas vienošanās.

Pašlaik 38 gadus vecais francūzis Maludā ar "Zurich" uzbrucējiem strādāja kopš februāra, bet klubs norādīja, ka bijušais futbolists ir iesaistīs vēl citos projektos un viņam neesot pietiekami daudz laika tiešajiem pienākumiem.

Maludā kopā ar Anglijas klubu Londonas "Chelsea" 2012.gadā triumfēja UEFA Čempionu līgā, bet 2006.gadā viņš kopā ar Francijas izlasi spēlēja Pasaules kausa finālā.

"Zurich" ar 34 punktiem 28 spēlēs Šveices čempionātā ieņem sesto vietu. Starp desmit komandām tā ir dalītā otrajā vietā starp vismazāk vārtus guvušajām vienībām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu