Foto: Grupa "Very cool people" prezentē savu jauno albumu "Caution! Contains Word!"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Grupas "Very Cool People" jaunā albuma "Caution! Contains Words! " prezentācija
Foto: Grupas "Very Cool People" jaunā albuma "Caution! Contains Words! " prezentācija Foto: Jānis Škapars/TVNET

Ceturtdien, 11. aprīlī, grupa "Very Cool People" laida klajā savu trešo studijas albumu "Caution! Contains words" un priecēja klausītājus albuma prezentācijā. Fanus un atbalstītājus mūziķi sagaidīja atmosfēriskajā kafejnīcā "Herbārijs" virs Rīgas jumtiem.

Grupa "Very Cool People" radās 2007. gadā Rīgā un pārstāv "jazz-funk" un "fusion" žanru. Līdz šim grupa ir izdevusi divus studijas albumus – debijas albumu "Very Cool People" (2009) un "Cruising in the Trolley" (2012). Un nu pievienojies trešais albums "Caution! Contains Words!" (2019).

Grupas skanējumu rada džeza, blūza un fanka apvienojums, kas atsvaidzināts ar roka un hiphopa elementiem. Viņi ir labi pazīstami savu enerģisko uzstāšanos dēļ, kas pozitīvi uzlādē kā pašus koncertētājus, tā arī fanus, tā par mūziķiem izsakās Latvijas mūzikas un menedžmenta aģentūra.

Foto: Grupas "Very cool people" jaunā albuma "Caution! Contains Words! " prezentācija

"Very Cool People" ir uzstājušies daudzviet Eiropā un festivālos Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Polijā, Austrijā un Spānijā, kā arī sadarbojušies ar dažādiem viesmāksliniekiem no Latvijas, Vācijas, Lielbritānijas, ASV un Spānijas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu