Labi apmaksāts darbs Briselē: IZM aicina pieteikties pirmsskolas un sākumskolas skolotājus (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Izglītības un zinātnes ministrija izsludina atklātu konkursu uz divām vakantām vietām - pirmsskolas izglītības un sākumskolas skolotājs - Eiropas skolā Briselē (Berkendālē). 

Sludinājumā norādīts, ka mēneša darba alga tiek piedāvāta no 2500 līdz 3000 eiro.

Prasības pretendentiem: atbilstība Izglītības likumā noteiktajām prasībām, augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība pedagoģijā, pirmsskolas izglītības skolotāja un sākumskolas izglītības skolotāja kvalifikācija, praktiskā darba pieredze izglītības iestādē pirmsskolas un/vai sākumskolas klasēs, zināšanas par izglītības sistēmu Eiropas skolās, zināšanas par mācību programmas saturu un skolēnu mācību snieguma vērtēšanu, teicamas latviešu valodas zināšanas, pirmās svešvalodas – angļu, franču vai vācu valodas zināšanas ne zemākas par B1 vai B2 līmeni (jābūt iegūtā līmeņa apliecinošam dokumentam vai arī valodas zināšanu līmenis jānorāda pieteikuma dokumentos). 

Tāpat no pretendentiem tiek gaidīts: otrās svešvalodas – angļu, franču vai vācu ne zemākas par B1 līmeni, komunikācijas, sadarbības un prezentācijas prasmes, kā arī prasme strādāt ar standarta biroja programmatūru, liecina Izglītības un zinātnes ministrijas publicētā informācija. 

Konkurss notiks trīs kārtās.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu