Slavenais "drag queen" Rojs Rodžers palīdz Naurim Brikmanim pārtapt par sievieti (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ 360TV šovā "8 naži un gardēdis" viesus pie sevis uzņem krodziņa ar kafejnīcas elementiem "Aurora" saimnieks, sporta žurnālists Edgars Barbaks, kuram par katru ēdienu un dzērienu ir savs stāsts. Stāsts ir arī Naurim Brikmanim, kurš šoreiz pārtapis pavisam kolorītā, košā un skaļā tēlā - "drag queen". Lai padarītu bārdaino 'Končitu' ticamāku, Naurim pievienojies zināmākais pašmāju "draq queen" Rojs Rodžers. 

Nažu vakariņu uzmanības centrā šoreiz gan būs nevis pats namatēvs, bet gan Šeila, kuru pārējie nemitīgi “vilks uz zoba”. Šeila gan kolēģu jokus ņems ļaunā, jutīsies aizkaitināta un būs pat tuvu sev pasniegtās maltītes boikotam. Vai Šeilas sliktais garastāvoklis ietekmēs vērtējumu? Vai Edgara žurnālista iemaņas palīdzēs gūt zvaigznes arī “Aurorā” pasniegtajam ēdienam? Šovs restorānu kari “8 naži un gardēdis” “Hobiju sestdienā”, 13. aprīlī plkst. 21:00, HD kanālā 360TV!

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu