Kaspars Kambala atklāti par to, kā ticis pāri tuvu cilvēku zaudējumam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas basketbola leģenda Kaspars Kambala viesojās portāla "Apollo" studijā, kur apsprieda to, kādēļ privāto dzīvi patur noslēpumā, kā arī komentēja tik delikātu jautājumu kā tuvinieku zaudēšana. 

Kā norāda Kambala, viņaprāt, cilvēkiem par viņa privāto dzīvi nav jāzina viss, tieši tāpēc viņš pārāk daudz nepublisko fotogrāfijas ar viņa jauno mīļoto sievieti. 

"Sapratu, ka esmu publiska persona un ka cilvēki interesēsies par mani, bet es esmu padomājis, ka vairāk vēlētos publicēt to, kas saistīts ar sportu. Kā kādreiz stāstīt mīlas romānus un cik viss ir forši vai slikti - vairs nevēlos. Tas var manīties, jo vienā dienā vari iemīlēties, bet otrā ne," stāsta Kambala.

Kambala savā dzīvē ir piedzīvojis daudz sēru un melnu dzīves brīžu - miris gan brālis, gan meitiņa, gan divi tuvi draugi... Kā dzīvot tālāk, kā nekrist depresijā un nepārstāt mīlēt dzīvi?

"Vēlēšanās dzīvot pašam. Jo tu redzi, cik dzīve ir trausla, un, protams, ir grūti, kad kāds no dzīves aiziet vai kādam kas notiek, bet tava dzīve turpinās un tu nevari nogrimt. Protams, tas daudz ko izmainīs tevī, bet jāizbauda to, kas ir," atzīst sportists. 

Pilns sarunas ieraksts tiks publicēts pirmdien, 15. aprīlī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu