"Izdevās realizēt tikai 10 procentus!" Kambala atklāti par atgriešanos ringā (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas basketbola leģenda Kaspars Kambala viesojās portāla "Apollo" studijā, kur atklāja, ka savā atgriešanās cīņā parādīja tikai 10 procentus no tā, ko bija ieplānojis. 

Kambala profesionālā boksa ringā atgriezās ar pārliecinošu uzvaru. Martā viņš ar nokautu pieveica Baltkrievijas pārstāvi Aļaksandru Ņahajčuku. 

"Izdevās realizēt tikai 10%. Ja es būtu parādījis vismaz 50%, tad cīņa izskatītos krietni labāka. Bet tas ir normāli, jo pieredze ir maza. Bija sacelta arī liela ažiotāža, tādēļ gribējās parādīt labāko sniegumu, taču ne vienmēr tas izdodas," atzina Kambala.

Galerija: Kambalas atgriešanās mačs  

Sportists arī atklāja, ka gatavošanās cīņai noritēja ļoti intensīvi, trenējoties pat divas reizes dienā. 

"Gatavošanās bija ļoti intensīva. Visu laiku ir jādomā, jāanalizē cīņas utt. Bet tas ir jebkurā sportā," atzina bokseris.  

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Kambala boksam pievērsās 2007. gadā, kad Starptautiskā basketbola federācija (FIBA) viņu diskvalificēja uz 24 mēnešiem par kokaīna lietošanu. Kambala sāka aktīvi trenēties boksā, aizvadīja divas cīņas amatieru konkurencē, abās uzvarot ar nokautu, bet 2008. gada jau debitēja profesionālajā boksā. Pirmā cīņa, kurā viņš izgāja uz ringa noslēdzās neizšķirti.

Nākamās trīs cīņas Kambala uzvarēja, turklāt divas no tām ar nokautu. Drīz pēc tam viņš pameta boksu un atgriezās basketbolā.

Pilna saruna ar Kasparu Kambalu - pirmdien, 15. aprīlī, portālā "Apollo".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu