TV zvaigzne Kima Kardašjana pēc trim gadiem kļūs par advokāti (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP / Scanpix

TV šovu zvaigzne Kima Kardašjana ir atklājusi, ka uzsākusi četru gadu studiju kursus pie kāda advokātu biroja ASV, cerot pati kļūt par advokāti 2022. gadā.

Realitātes šovu zvaigzne atklāja, ka lēmumu par iesaistīšanos juridiskajā karjerā pieņēma 2018. gadā. Pērn viņa tikās ar ASV prezidentu Donaldu Trampu un veiksmīgi izcīnīja 63 gadus vecās Alises Mērijas Džonsones, kura apsūdzēta par kokaīna tirdzniecību, atbrīvošanu no cietuma. Tieši Baltā nama apciemojums iedvesmojis viņu pieņemt lēmumu.

“Baltajā namā mani aicināja dot ieteikumus, lai mainītu apžēlošanas sistēmu,” intervijā Vogue atklāja Kardašjana.

Kardašjana atzina, ka lēmums par karjeras maiņu bija kas tāds, par ko viņa domāja “ilgi un grūti”, bet TV šovu zvaigzne vienmēr ir zinājusi, ka vēlas “darīt vairāk”.

“Es vienkārsi jutu, ka vēlos būt spējīga cīnīties par cilvēkiem, kuri ir samaksājuši savas nodevas sabiedrībai,” bilda Kardašjana.

Kā daļa no viņas studijām, Kardašjanai katru nedēļu jāpavada 18 mācību stundas ekspertu uzraudzībā un jāēno divas advokātes jeb mentores. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu