Sestdienas horoskops: 13. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Vaļi jūrā. Ilustratīvs foto
Vaļi jūrā. Ilustratīvs foto Foto: AP/LETA

Horoskops sestdienai, 13. aprīlim.

AUNS Tev būs grūti realizēt to, ko būsi iecerējis. Taču nevēlēšanās samierināties, ka nevari kāroto atļauties, var beigties ar samērā smagu parādu nastu. Tāpēc, pirms ko pasāc, pārdomā visu divreiz!

VĒRSIS Šodien labāk pietaupi enerģiju, pavadi laiku mājās, pārrunā ar tuviniekiem šā brīža aktualitātes. Pievērs lielāku uzmanību atvasīšu dzīvē notiekošajam. Saskarsmē ar mīļoto atturies apspriest naudas lietas.

DVĪŅI Gribēsi viest lielāku kārtību mājas dzīvē. Ar to jāsaprot gan mitekļa uzkopšanu, gan attiecību jautājumu risināšanu. Svarīgi, šķetinot mīlas sarežģījumus, nekļūt pārlieku uzstājīgam vai egoistiskam.

VĒZIS Pilnīgi iespējams, vēlēsies uzstādīt sev tālejošus un samērā ambiciozus mērķus. Svarīgi līdz galam pārdomāt visas nianses, citādi, kad sāksi īstenot kāroto, ātri vien saskarsies ar nejaukiem šķēršļiem.

LAUVA Nav izslēgti dažādi pārpratumi, nesaprašanās ar tuviniekiem. Lai neveicinātu konfliktus, mēģini pēc iespējas vienkāršāk un skaidrāk izklāstīt savu domu gājienu. Vakarā vari iemalkot glāzi laba vīna.

JAUNAVA Šis varētu būt samērā atbilstošs mirklis, lai ļautos kultūras dzīvē notiekošajam. Savās iecerēs noteikti centies iesaistīt otro pusīti, arī viņa labprāt baudīs dažādus izklaides pasākumus, bohēmu.

SVARI Vēlēsies iemantot jaunus paziņas, domubiedrus. Iespējams, izmantojot internetu, tā sniegtās iespējas, to izdosies īstenot vispilnvērtīgāk. Šodien nav ieteicams veikt lielākus pirkumus.

SKORPIONS Attiecībās ar ģimenes locekļiem valdīs patīkama saskaņa. Nav izslēgts, kopīgi pievērsīsieties sportiskām nodarbēm vai arī dosieties izbraucienā. Šodien ieteicams atturēties no grādīgajiem dzērieniem.

STRĒLNIEKS Tevi vilinās azarts, risks un piedzīvojumi. Tu darīsi visu iespējamo, lai sagādātu sev pēc iespējas asākas izjūtas. Lieki piebilst, ka medījot adrenalīnu, derētu saglabāt arī zināmu piesardzības devu!

MEŽĀZIS Lai izvairītos no pārpratumiem ar mīļoto, apspriediet ar viņu visus plānotos pirkumus, citus ikdienišķos tēriņus. Netaupi naudu uz preču kvalitātes rēķina! Atceries, ka skopais maksā divreiz.

ŪDENSVĪRS Tev padomā būs nopietnas, paliekošās lietas. Piemērots brīdis, lai pievērstos remonta un mājokļa labiekārtošanai. Saskarsmē ar līdzcilvēkiem būsi saprotošs un atsaucīgs.

ZIVIS Šodien vēlamāk laiku pavadīt mierīgās noskaņās. Varbūt ir vērts pavadīt vairāk laika ar bērniem, no sirds izrunāties ar viņiem. Vakarpusē tevi var pārņemt patiesi romantisks, kaislīgs noskaņojums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu