Svētdienas horoskops: 14. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Horoskops svētdienai, 14. aprīlim.

AUNS Vari pievērsties attiecību jautājumu sakārtošanai. Iespējams, pēdējā laikā pārāk daudz uzmanības būsi veltījis darbam, kas nozīmē - otrā pusīte alks tavas uzmanības, tuvības. Neliec viņai vilties!

VĒRSIS Tevi varēs raksturot kā ļoti dzīvespriecīgu un sabiedrisku, kas nozīmē, būsi ideāls kandidāts tusiņa rīkošanai. Nav izslēgts, ka neformālā gaisotnē izdosies saveidot lietišķus kontaktus.

DVĪŅI Nebūs nekāds brīnums, ja vēlēsies mainīt imidžu vai kā citādi ienest pārmaiņas, jaunas vēsmas savā dzīvē. Galvenais, nekļūsti pārāk ekscentrisks savos “eksperimentos”, dari visu ar mēru!

VĒZIS Būs samērā grūti rast saskanīgu valodu ar tuviniekiem. Iespējams, ka šodien labāk jutīsieties katrs savā nodabā. Kādam Vēža zīmes pārstāvim var rasties labas biznesa idejas, kuras tā vien prasīsies īstenot.

LAUVA Varbūt nolemsi ļauties mirkļa iegribām. Kas nozīmē, kāds Lauvas zīmes pārstāvis dosies tērēties uz lielveikalu, savukārt cits ļausies mīlas priekiem, cits meklēs asas izjūtas pie auto stūres.

JAUNAVA Neskatoties uz to, ka jums ar mīļoto cilvēku ir samērā dažādi uzskati par dzīvi, tas nebūt nenozīmē, ka tam jākļūst par konfliktu iemeslu. Tieši pretēji, jūs viens no otra varat daudz ko mācīties.

SVARI Neraksturīgi sev kavēsies nostalģiskās atmiņās vai arī iztēlē uzbursi kārotās nākotnes ainas. Visticamāk, otrā pusīte ilgi sapņot neļaus, proti, viņa mudinās tevi darīt ko praktiskāku, lietderīgāku.

SKORPIONS Pilnīgi iespējams, uznāks luste nedaudz pasaimniekot pa virtuvi, apliecināt savas nevainojamās kulināra dotības. Attiecībās ar mājiniekiem var rasties nelielas domstarpības naudas jautājumos.

STRĒLNIEKS Nedaudz atvelc elpu pēc nemitīgās skriešanas un uztraukumiem. Ja noskaņojums nevedina doties ārpus mājas, droši vari pavadīt laiku tuvinieku lokā, pārrunāt viens otra dzīvē notiekošās lietas.

MEŽĀZIS Būsi patiesi rosīgs, vēlēsies paveikt cik vien var dažādus praktiskos darbus. Taču tev derētu atcerēties, ka ārpus praktiskās dzīves puses ir arī tāda lieta kā izklaide, jautrība, draugi, bezrūpība.

ŪDENSVĪRS Ja nedēļas gaitā, klusējot pacieti mīļotā cilvēka “izgājienus”, tad šobrīd pacietības mērs var būt pilns. Iespējams, pat sīkākā replika no otrās pusītes var izraisīt veselu emociju vētru tevī!

ZIVIS Velti laiku sev tīkamām, noderīgām lietām. Iespējams, ir īstais brīdis ļauties filozofiskām pārdomām, komunikācijai ar otro pusīti. Šodien gūtās atziņas var lieti noderēt jau tuvākajā nākotnē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu