Vieta, kur par mīluli parūpēsies no A līdz Z – jaunais Akropoles "PetCity" (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Nesen tika atklāts iepirkšanās un izklaides centrs Akropole, kurā durvis vēra arī vispusīgu pakalpojumu centrs mājdzīvnieku īpašniekiem "PetCity". Šis ir lielākais no Latvijā esošajiem "PetCity" veikaliem un piedāvā ļoti plašu mājdzīvnieku pakalpojumu klāstu jeb tā saukto 360 grādu aprūpi.  Lai noskaidrotu, ko tas nozīmē, "Apollo" devās ciemos uz Akropoli!

Kā atklāja "PetCity" veikala vadītāja Evija Blūma, no pārējiem Akropolē esošais zooveikals atšķiras ar izmēriem - tas ir vislielākais, ar vislielāko ierīkoto treniņu zāli. Šajā "PetCity" arī vienīgajā ir pieejams plašs iekštelpu treniņu laukums. Tāpat ar laiku zooveikalā būs arvien lielākas un plašākas iespējas produkcijā.

Konkrētais "PetCity" mājdzīvniekiem piedāvā 360 grādu aprūpi, kas nozīmē, ka saimnieks šeit var savam mīlulim nodrošināt pilnīgi visu nepieciešamo. Te ir aptieka, kur iegādāties medikamentus, zooveikals, kur nopirkt visu nepieciešamo mīluļa labklājībai, salonfrizētava, kur sakopt četrkājaino draugu, kā arī suņu skola, lai mājdzīvnieku socializētu un iemācītu būt disciplinētam. 

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Tāpat Akropoles "PetCity" taps klīnika, kā arī dzīvnieku viesnīca, lai gadījumos, kad cilvēki atbrauc iepirkties, sunītim nav jānīkst mašīnā un viņš var palikt speciālā rotaļlaukumā jeb viesnīcā, kur viņu izklaidēs gan kinologs, gan aprūpētājs.

Saimniekam būs iespēja izvēlēties, vai suni labāk izklaidēt vai izglītot.

Zooveikalā ir arī salonfrizētava, kur mīluli varēs sapucēt un sakopt. Arī tā ir labs variants četrkājainā drauga atstāšanai uz laiku, kamēr saimnieks dodas iepirkties. Frizētavā iepriekš gan vēlams pieteikties, lai frizierim jeb grūmerim būtu vieglāk sakombinēt laikus un vēlmes atkarībā no suņa šķirnes un apmatojuma. 

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Konkrētais "PetCity" veikals atšķirsies ar savu suņu skolas metodi un iespējām.

Tā, piemēram, suņu skolu topošajam saimniekam būs iespējams apmeklēt, pat pirms kucēns ir iegādāts, – centrā pieejams kinologs, kurš konsultē saimniekus, ko un kā labāk iegādāties, kā sagatavoties suņa ienākšanai dzīvē, līdzīgi kā topošās māmiņas tiek sagatavotas grūtnieču kursos.

Suņu skolā būs pieejamas arī mājdzīvnieku pirmās medicīniskās palīdzības nodarbības, kuras organizē reti kurš kinologs vai citas suņu skolas.

Saimnieki varēs nākt uz nodarbībām, uzzināt svarīgu informāciju un darboties praktiski.

"Tāpat kā cilvēkiem, arī dzīvniekam var gadīties dažādas ārkārtas situācijas – piemēram, kaut kas nevēlams apēsts vai gadījies aizrīties, tādēļ pirmās medicīniskās palīdzības kursos tiks mācīts, kā rīkoties, cik ilgi nogaidīt pirms vetārsta apmeklējuma un kā reaģēt," atklāj Evija Blūma. 

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Suņu skolā būs pieejami arī kucēna socializācijas kursi, kas ir pats svarīgākais posms suņa veiksmīgā attīstībā. Turklāt kucēnu socializācija tiks rīkota nevis treniņu zālē, bet veikala telpās, norobežojot uz konkrēto brīdi laukumu, lai tādējādi kucēni socializētos jau sabiedrībā, nevis izolēti.

"Koncepts attiecībā uz suņu skolu ir apmēram kā ar bērniem – mazuļa gaidīšanas posms, ienākšana ģimenē, bērnudārza gaitas, pamatskola, vidusskola, tad izlaidums, un ģimene pēc tam izdomā, kā specializēties tālāk. Tāpēc arī pie mums ir mērķis palaist dzīvē sagatavotus sunīšus, nodrošinot gan saimniekam, gan mīlulim apmācības visos dzīves posmos," stāsta "PetCity" vadītāja. 

Pati treniņu zāle nodrošinās ļoti plašas iespējas lielam cilvēku skaitam rīkot seminārus, kā arī grupu un individuālās nodarbības.

Veikalā ir arī aptieka ar vetārstiem, kuri var konsultēt dažādu problēmu gadījumā. Tāpat saimnieki var vērsties veikalā ar vetārsta izrakstītām receptēm un iegādāties medikamentus.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Fotogalerija: plašais Akropoles "PetCity" zooveikals 

Sadarbībā ar "PetCity" 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu