Kā Zodiaka zīmēm veicas mīlestībā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
llustratīvs attēls.
llustratīvs attēls. Foto: Pexels

Daudzi pārdzīvo par grūtībām savā dzīvē atrast romantisku partneri vai dzīvesdraugu, taču astrologi apgalvo, ka vienmēr pie neveiksmēm mīlas dzīvē vainojams pats cilvēks - daudz ko nosaka zvaigznājs, zem kura tas ir dzimis. Par to, kā Zodiaka zīme ietekmē cilvēka romantisko attiecību potenciālu, vēsta portāls "Clubber".

Auns

Šīs zīmes pārstāvju romantiskās attiecības bieži vien ir ļoti laimīgas, taču tās mēdz būt diezgan īsas.

Aunu impulsivitāte un dabīgā enerģija nedod laiku apdomāties par to, kā attiecībās jūtas otrs cilvēks, turklāt viņi stūrgalvīgi nevēlēsies mainīties, pat ja no tā atkarīga attiecību nākotne.

No vienas puses, Auni ir pievilcīgi ar to, ka attiecībās neizliekas, taču no otras puses - var būt grūti būt kopā ar kādu, kas ir tik ietiepīgs. Aunu mīlas dēkas parasti ir krāšņas un intensīvas, taču, ja tie nerīkojas ar apdomu, tās ātri vien var izbeigties.

Vērsis

Pragmatiska attieksme pret visu, arī jūtām - šādi varētu raksturot šo ragaino Zodiaka zīmi. Vērši vairāk par kaisli vērtē komfortu un materiālu nodrošinājumu - ja izdodas atrast partneri, kurš ir profesionāli veiksmīgs un ir gatavs ar Vērsi pavadīt mīļus vakarus mājās zem segas, tie partneri neatlaidīs visas dzīves garumā. Taču nevajag domāt, ka Vērši pasīvi gaidīs kādu, kas tos nodrošinās - tie smagi strādā, un bieži vien mīlestību atrod, iepazīstoties ar kādu, kam pa spēkam ir strādāt tikpat uzcītīgi, kā viņi.

Dvīņi

Dvīņiem mīlas dzīvē it kā iet kā no rokas, taču iespaids ir mānīgs. Tiem nav pārlieku jācenšas, lai piesaistītu sev apkārtējo simpātijas, taču te par traucēkli kalpo pašu Dvīņu svārstīgums - kad kāds izrāda savas simpātijas, šīs zīmes pārstāvji mēdz vienkārši pārlieku minstināties pieņemt lēmumu, kas potenciālajā partnerī var radīt sajūtu, ka Dvīņi ir pārdomājuši. Šīs zīmes pārstāvji gan pārlieku nepārdzīvo - viņi zina, ka drīzumā dzīve tiem piespēlēs kārtējo iespējamo "sirdsāķīti".

Vēzis

Šīs zīmes pārstāvji pret savu mīlas dzīvi izturas ļoti nopietni.

Ja tie jūt, ka attiecībām nav nākotnes, tie tās uzreiz pārtrauks.

Šo zīmi vada pārliecība, ka mīlas saites ir kas ļoti svarīgs un nav jēgas tās uzturēt vienkārši jautrības vai kaisles pēc. Lai arī Vēžiem var nākties gaidīt savu izredzēto ilgāku laiku, pastāv liela iespēja, ka savienība ilgs visu dzīvi.

Lauva

Kā gan pašpārliecinātajiem Lauvām varētu neveikties mīlas frontē? Šīs zīmes dabīgā pašpārliecinātība un harizma pievilina visu zīmju pārstāvjus. Tiesa, viņiem jābūt uzmanīgiem, lai izvēlētais partneris nekļūtu pārlieku greizsirdīgs uz Lauvas nemitīgo apbrīnotāju plūsmu.

Jaunava

Jaunavām ir grūti atrast kādu, kas ar tām vēlētos stāties romantiskās attiecībās, jo šīs zīmes pārstāvji ir pārāk kritiski - gan pret sevi, gan pārējiem.

Zem šī zvaigznāja dzimušie nevar atvērties un uzticēties cilvēkiem, kurus kārtīgi nepazīst, šādi bieži vien palaižot garām kādu, kas varētu būt "īstais".

Lai uzlabotu savas iespējas atrast mīļoto, šīs zīmes pārstāvjiem būtu jāiemācās atslābināties un paļauties uz to, ka dzīvē valda ne tikai aprēķins, bet gan arī negaidītas jūtas un veiksme.

Svari

Šķiet, ka Svariem liktenis pats piespēlē cilvēkus, ar kuriem tiem ir interesanti, turklāt Svari to spēj novērtēt un šo cilvēkus pie sevis arī noturēt. Svaru mierīgais un labsirdīgais temperaments piesaista daudzus, līdz ar ko šīs zīmes mīlas dzīve parasti ir pat ļoti veiksmīga gan īsākās, gan ilgākās attiecībās.

Skorpions

Skorpioniem piemīt savāds, tumšs šarms, kuru tie labi prot likt lietā.

Šīs zīmes pārstāvji savu pievilcību saglabā visu savu dzīvi un nekad nepaliek bez pielūdzēju uzmanības.

Skorpioniem mīlestība ir svarīga, taču veiksmīgas un ilgstošas attiecības var izveidoties tikai ar kādu, kas ir gatavs pilnībā investēt sevi attiecībās un izturēt Skorpiona nemitīgos greizsirdības uzplūdus.

Strēlnieks

Lai arī Strēlniekiem salīdzinoši bieži ir iespējas izveidot jēgpilnas attiecības, tie šo iespēju nereti laiž vējā, jo ir pārāk pārņemti ar piedzīvojumiem un adrenalīna meklēšanu. Šī iemesla dēļ Strēlnieki bieži paliek vieni, taču to, ka tiem īstenībā vienkārši vajadzējis kādu, ar kuru harmoniski vadīt savu dzīvi, saprot tikai vecumdienās.

Mežāzis

Te jāmin, ka šīs zīmes vīriešiem mīlestībā parasti veicas labāk, kā sievietēm.

Šīs zīmes vīriešu dzimuma pārstāvjiem ir mazliet vieglāk atdalīt savu profesionālo darbību no privātās dzīves, kā sievietēm. Tas šīs Zodiaka zīmes sievietes var padarīt mazāk pievilcīgas pretēja dzimuma acīs. Mežāža zīmes vīrieši labprāt apgādās savu ģimeni, tikmēr sievietes, ja viņām neļaus izpaust savu profesionālo potenciālu, ātri vien attiecības izbeigs.

Ūdensvīrs

Šīs zīmes vēlēšanās būt neatkarīgai krietni ietekmē to mīlestības dzīvi. Šīs zīmes pārstāvjiem nepieciešams kāds, kas to nemēģinās ierobežot un cienīs to brīvību. Te gan var rasties konflikts, ja otrā puse vēlēsies izveidot ģimeni - Ūdenvīrs var to uzskatīt par savas brīvības apdraudējumu, nobīties un attiecības pārtraukt.

Zivis

Šīs zīmes sievietēm mīlestībā parasti veicas labāk, kā vīriešiem. Šīs zīmes daiļā dzimuma pārstāves parasti apbur pretēja dzimuma pārstāvjus ar savu sapņaino skatu un neparasto skatu uz dzīvi. Vīriešiem - Zivīm parasti ir grūtāk - viņus biežāk uzskata par vienkārši nenopietniem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu