RTU/"Robežsardze" un "Lūši" aizvadīs volejbola finālsērijas trešo spēli

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
RTU/"Robežsardzes" volejbolisti
RTU/"Robežsardzes" volejbolisti Foto: Publicitātes foto

RTU/"Robežsardzes" un Jēkabpils "Lūšu" komandas sestdien aizvadīs "Credit24" meistarlīgas Latvijas čempionāta finālsērijas trešo spēli. Mačs Rīgas 49.vidusskolā sāksies plkst.19.

Sērijā līdz trim uzvarām rezultāts ir neizšķirts. Pirms nedēļas pirmajā spēlē RTU/"Robežsardze" savā laukumā pamanījās atspēlēties no divu setu deficīta un uzvarēt piecu setu mačā, bet dienu vēlāk "Lūši" ceturtajā setā atspēlējās no zaudējuma spēlē un uzvarēja piecu setu cīņā.

Finālsērijas ceturtā cīņa paredzēta svētdien Jēkabpilī, kur sestdienas mača uzvarētājai būs iespēja nodrošināt titulu.

RTU/"Robežsardze" pusfināla sērijā ar 3-2 guva virsroku pār "Limbaži"/MSĢ komandu, savukārt "Lūši" ar 3-0 pārspēja "Daugavpils Universitāti". Abas komandas Latvijas meistarsacīkšu izslēgšanas turnīru sāka no pusfināla.

Tikmēr bronzas sērijā līdz divām uzvarām "Daugavpils Universitāte" cīnās neizšķirti 1-1 ar "Limbaži"/MSĢ. Sērijas izšķirošā spēle notiks svētdien Daugavpilī.

Pērn Latvijas čempionātā pirmo reizi triumfēja "Lūši", kuri finālsērijā ar pārliecinošo 3-0 apspēlēja RTU/"Robežsardzi". Tikmēr RTU/"Robežsardze" ir desmitkārtēja Latvijas čempione.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu