Dodoties uz Taizemi, vīza vairs nebūs nepieciešama

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

No svētdienas, 14.aprīļa, Latvijas pilsoņiem, dodoties līdz 30 dienas ilgos tūrisma braucienos uz Taizemi, vairs nebūs nepieciešama vīza, informē Latvijas Ārlietu ministrija (ĀM).

Pamatojoties uz Taizemes kompetento iestāžu sniegto informāciju, ĀM vērš uzmanību, ka ar tūrista vīzu strādāt ir aizliegts. Lai Taizemē strādātu, pirms ieceļošanas valstī ir jāsaņem nodarbinātām personām paredzēta vīza.

Latvijas nepilsoņiem ieceļošanai Taizemē ir nepieciešama vīza.

Detalizētāka informācija par ieceļošanas noteikumiem Taizemē ir pieejama Taizemes imigrācijas dienesta pārvaldes mājaslapā vai sazinoties ar Latvijā akreditēto Taizemes vēstniecību Stokholmā, Zviedrijā.

Dodoties uz ārzemēm, Ārlietu ministrijas Konsulārais departaments iesaka iegādāties ceļojumu apdrošināšanu, kas sedz repatriācijas (transportēšanas) izdevumus pacienta smagas saslimšanas vai nāves gadījumā, reģistrēties Konsulārajā reģistrā, viedtālrunī lejuplādēt Ārlietu ministrijas lietotni "Ceļo droši", kā arī sekot Ārlietu ministrijas Konsulārā departamenta "Facebook" kontam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu